Quiet Riot - Rehab (2006)

Label: Chavis

1. Free (4:04)
  2. Blind Faith (3:23)
  3. South of Heaven (5:42)
  4. Black Reign (4:48)
  5. Old Habits die Hard (6:17)
  6. Srange Daze (4:15)
  7. In Harms Way (4:31)
  8. Beggars & Thieves (6:38)
  9. Don't Think (4:51)
  10. It Sucks to Be You (4:00)
  11. Evil Woman (8:48)
Nooit verwacht dat deze Glam rockers met deze klasse plaat op de markt komen. Echt als je dit luistert weet je niet wat je hoort. Goeie drumsound (lijkt op wijlen John Bonham van Led Zeppelin)
En bovendien doet Glen Hughes nog mee als back ground vocalist op wat nummers en op Evil Woman als gastzanger. Een aanrader
Mensen nog even vlug vragen voor onder de Kerstboom
Kan nog stteds aangezien Zondag de meeste winkels nog open zijn

Empyrium
Geldt ook voor aanstaande kerst. Zwanenzang van deze onder gewaardeerde band. Rehab staat als een huis.

avatar van Germ
Germ (crew)
Quiet Riot’s Kevin Dubrow dood
27 nov 2007Kevin DuBrow is op 25 november plotseling overleden. De zanger van Quiet Riot werd door de politie dood aangetroffen in zijn huis in Las Vegas.
DuBrow bracht met het heropgerichte Quiet Riot vorig jaar nog een album uit, getiteld Rehab. Maar de band beleefde zijn glorietijd een kwart eeuw geleden. Samen met o.a. bassist Rudy Sarzo (Later Whitesnake, Dio) maakte Kevin in 1983 het album Metal Health. Mede dankzij de Slade-cover Cum On Feel The Noize verkocht dat album meer dan zes miljoen exemplaren. Het feest duurde niet lang, want de opvolger flopte en Kevin werd wegens wangedrag door zijn bandleden ontslagen. In 1990 werd de vrede weer getekend en ging Quiet Riot weer op pad. Met tussenpozen heeft de band sindsdien geregeld opgetreden en platen gemaakt.

De doodsoorzaak is nog niet bekend. Er is een autopsie op het lichaam verricht, maar de resultaten daarvan laten nog op zich wachten. Volgens vrienden en kennissen is er geen sprake van verdachte omstandigheden. Kevin DuBrow werd 52 jaar.

Geweldig album van een zeer onder gewaardeerde band.

Helaas is zanger Kevin DuBrow dood en lijkt er een einde aan deze band te zijn gekomen.

Ozric Spacefolk
Geweldig smerige en erg stevige sleazemetal plaat.

Hij klinkt erg boos, maar voornamelijk erg hard en vet...
Misschien dat de productie zo lekker gortdroog en vet is, omdat de band het zelf heeft geproduceerd

Waanzinnig slechte albumhoes, dat dan weer wel...

avatar van Brutus
Verrassend goed comeback album met Kevin Dubrow. Vooral South of Heaven vind ik erg goed.