Blindside Blues Band - Blindside Blues Band (1993)

Blues / Rock
Label: Blues Bureau

1. Bad Premonition (3:51)
  2. Renegade (4:18)
  3. Hit the Highway (4:43)
  4. Blues in My Soul (4:45)
  5. Flying (3:21)
  6. Back Against the Wall (3:50)
  7. Powerful Thing (4:00)
  8. Burning Cities (3:54)
  9. Early Grave (4:16)
  10. Winners Take It All (4:10)
avatar van Brutus
Eindelijk staan de albums van deze gave band op mm. Nu moet er alleen nog meer mensen stemmen.

avatar van richiedoom
Brutus

Ja ja, hier eindelijk iemand die deze band heeft ontdekt!
Nota bene op Spotify kwam ik hier via via op en allemachtig wat een album! Dit is blues met grote dikke ballen, heb m heerlijk hard gezet in de auto.

Met name de drummer maakt op mij een weergaloze indruk! Kan niet wachten om de rest van hun albums te ontdekken.

avatar van MetalMike
Lekkere cd nog altijd, "Flying" is altijd wel een favoriet geweest... up-tempo maar lekker lui gezongen. Je had vroeger in Amsterdam en omstreken een band genaamd General Lee - probeer tegenwoordig nog maar eens te overleven met zo'n naam - beetje dezelfde stijl, was ook een heerlijke band.

avatar van spinout
Klinkt wel wat als Gary Moore in zijn bluesperiode, maar Moore mocht wensen dat ie zo'n ritmesectie achter zich had spelen.