Sponge - For All The Drugs In The World (2003)

Label: Sony

1. Treat Me Wrong (3:51)
  2. Leave This World (3:48)
  3. Burn (4:58)
  4. 28 Days (3:41)
  5. Unpopular Girl (3:33)
  6. Talk to You (3:43)
  7. Dandelions Roar (3:46)
  8. Love & Roses (4:09)
  9. Punch in the Nose (3:48)
  10. Suicide Away (4:18)
  11. Sanitarium (4:09)
  12. Lucifer in Las Vegas (5:01)
avatar van milesdavisjr
Wisselvalligheid troef op dit plaatje. Het niveau van het debuut werd (en wordt) niet meer aangetikt maar enige consistentie zou prettig zijn. Leave This World, Burn en Dandelions Roar zijn op zich prima songs maar daar staat wel overig materiaal tegenover dat mager is. Enige creativiteit in een redelijk hoesontwerp is ook achterwege gebleven. Na New Pop Sunday heeft de band een beetje zijn kruit verschoten en dat is jammer. Desalniettemin blijf ik de heren uit Detroit volgen, al is het maar vanwege de eerste drie plaatjes die de heren op de wereld hebben losgelaten.