Trixie Whitley - Sway (2016)

Alternatieve titel: Outtakes & Live Tracks

Belgiƫ
Pop / Soul
Label: Unday

1. Haze of Repair (4:41)
  2. The Shack (3:56)
  3. Surrender (4:53)
  4. Bullet for Love (4:10)
  5. Toledo (4:08)
  6. Dangermind (3:39)
  7. Someone to Color With (4:01)
  8. New Frontiers [Alternate Version] (4:14)
  9. Faint Mystery [Live] (3:21)
  10. A Thousand Thieves [Live] (5:09)
  11. Hotel No Name [Live] (3:40)
  12. Nature Boy (Double Drums) [Live] (5:52)
  13. Eliza's Smile [Live] (6:29)
avatar van CWTAB
1-4, 7, 12 zijn nummers die op het schap zijn blijven liggen en nog niet eerder te horen waren, 5 & 6 zijn als demo uitgebracht (op Unday Records Presents & Fourth Corner Deluxe), 9-11 & 13 zijn live versie van reeds gekende nummers...

Een beetje een gelijkaardig principe van de Deluxe uitgave van Fourth Corner (onuitgebracht + live + remix) die nu wel apart verkrijgbaar is.

avatar van jokerman
Beste album van Whitley tot nu toe. Zoals ze hier klinkt heb ik haar nog niet eerder gehoord. Lekker rauw. Aanrader! Heeft wel wat draaibeurten nodig.