Tomàn - Perhaps We Should Have Smoked the Salmon First (2006)

België
Label: Zeal

1. Losgehen (6:14)
  2. June (3:14)
  3. They Storm In (No Knock) (6:48)
  4. By Then It Was Summer (6:46)
  5. I Thought You Were My Pal (3:44)
  6. Theme for Crusaders (6:24)
  7. Zalmo Zalar (5:38)
  8. I Can't Remember Whether I Said Thank You (7:09)
erg fijne plaat!

avatar van Comrade
Na ik allebei hun albums een eerste luisterbeurt heb gegeven, vind ik (momenteel) hun debuut beter dan deze. Deze is complexer, dat tegenover het toegankelijkere debuut. Waarschijnlijk zal ik na een paar luisterbeurten terug moeten komen op mijn vroegtijdige beslissing.

nicolas
Man, wat een prachtconcert op Pukkelpop! Ik stond er gewoon versteld van: het is zo psychedelisch, echt om bij weg te dromen... Heb me onmiddellijk deze plaat aangeschaft (ze hadden de andere niet...) en ik moet zeggen: klinkt erg goed, om niet te zeggen, fantastisch!

Hopelijk wordt Vinokourov op een van de volgende albums gezet, geweldig nummer!

Inderdaad een schitterend nummer.

Dit weekend onderbreken ze hun concertstop even voor een optreden in Veurne (tja), allen daarheen.