Kevin Federline - Playing with Fire (2006)

Label: Federation

1. Intro (0:57)
  2. The World Is Mine (2:43)
  3. America's Most Wanted (3:42)
  4. Snap (3:54)
  5. Lose Control (3:36)
  6. Dance with a Pimp (3:50)

met Ya Boy

7. Privilege (3:59)

met Bosko

8. Crazy (3:23)

met Britney Spears

9. A League of My Own (3:25)
  10. Playing with Fire (4:48)
  11. Interlude (0:56)
  12. Caught Up (3:47)
  13. Kept on Talkin' (10:36)
avatar van jowietje
Ik ben benieuwd of dit album goed gaat verkopen.
De eerste single Lose control vond ik niet eens zo heel erg slecht, maar rappen kan die gewoon niet. En de video is iets te wannebe.

Ben vooral benieuwd naar nummer 7.

avatar van Reijersen
Mag hopen dat het bovenstaande genre niet representatief gaat worden :S

Volgens mij word het niks met de carriere van Mnrtje Federline.
Een slecht reputatie [ heeft hij zeeeker wel ] komt de platenverkoop niet ten goede ...

Net Lose Control gedownload .. Is dat Kevin Federline ??? :O Lose Control klinkt egt goed
Ik had het veel erger verwacht Haha

Crazy ft. Britney Spears, klinkt goed;) De vernieuwde Britney klinkt lekker, ik heb zelf het nummer niet helemaal gehoord, alleen 30 seconden ervan. En dat vond ik al goed, laat staan het hele liedje.

Popozoa, Lose Control, vind ik echt goed klinken, en dat voor een "wannabe"
[Popozoa, staat er niet op zie ik]

Crazy kan je al luisteren @ AOL ofzoiets, maar bij mij speelt hij hem niet af.

avatar van jowietje
Crazy vind ik wel leuk maar niet super. Kevin kan gewoon niet beter, maar van Britney ben ik beter gewend. Hoop niet dat ze zelf met zo'n comeback nummers komt.

avatar van Facedown
Gelukkig heeft ie een beetje zelfkennis (zie nr.2 op dit album)

scarface213
wat een sukkeltje!!

avatar van jordybeukeboom
Artiestennaam K-Fed is dus niet doorgegaan

Als we nu even de naam vergeten , en vergeten wat voor iemand hij is en gewoon even luisteren naar de nummers dan vind ik het album redelijk geslaagd.
Lose Control , Crazy en Popozao hebben een hele leuke beat.
Zeker niet zo slecht als verwacht.
3* voor de moeite

Ik kreeg the world is mine doorgestuurd en luisterde ernaar zonder te weten dat het van die wigger kwam.
En ik vond het een goed nummer !
Maar toen ik hoorde dat het van die janet kwam vond ik het al minder goed, gewoon omdat ik de gozer niet kan uitstaan.

Dus eigenlijk is zijn muziek wel goed maar zijn persoon kan het niet verkopen.

Pauper
Hahaha

eazyfan
1. The World Is Mine , ah komaan deze Cd is belachelijk. Britneys Spears liefje die wil rappen, wat is het volgende??

avatar van itchy
eazyfan schreef:
Britneys Spears liefje die wil rappen, wat is het volgende??

Ehrm, Frans Bauer die gaat breakdansen?

avatar van Chrisseh
ah komaan deze Cd is belachelijk.

Jah, echt zielig deze CD. Ik wilde het wel even horen, dus heb even Lose Control op YouTube gekeken. Gadverdamme. Zó nep. Die gast heeft niks met hip-hop te maken.

Mojo Pin
En ik maar denken dat zijn artiestennaam 'K-Fed' was.

avatar van J.M.
damn, dit album moet ik maar is checkuh,
erg hoog gemiddelde namelijk

Whaha wat een grap dit.
Nu t uit is met Britney is ie zeker blut geworden.
Kansloos.

0,5
Zit nu die clip te kijken, waarom?

Kevin-Raphaëll
kevin vederlijn

avatar van lizzy123
ik wist niet dat hij er ook op stond !!!

avatar van Taxman
1,0
Ik heb het album een keer beluisterd (Heb daar wel vertien uur over gedaan aangezien ik na elk nummer eerst even een uurtje met me hoofd tegen de muur aan moest slaan) en heb me kapot gelachen en geregerd. Is dit echt zo slecht als iedereen beweert. JA, dit is inderdaad echt zo slecht als iedereen beweert. Dit kan ik niet eens muziek noemen. En nu snel weer die nieuwe Dylan op zetten!

avatar van Damita
0,5
Dit album is verschrikkelijk! Jaja, Britney stond zogezegd zijn eigen muziekcarrière in de weg maar zij staat er nog en hij gelukkig niet meer! Dit album mag zich toevoegen bij dat van Baby Bash - Super Saucy: Mijn persoonlijke top 5 van slechtste albums!

Mssr Renard
Op zoek naar de slechtste platen ooit, kwam ik op deze.

Dit is toch niet slechter dan al dat andere spul uit dit 'genre'? Ik weet niet wie Federline is, en zijn carrière zal geen baat hebben gehad met dat dit de slechtste plaat ooit is.

Ik hoor hier in ieder geval niet de slechtste plaat ooit.

avatar van Arrie
Deze man is het bekendst van zijn huwelijk met Britney Spears, wat vrij snel op de klippen liep. De roddelbladen stonden er vol mee. Na zijn breuk met Britney is hij zeer snel in de vergetelheid geraakt. Zijn muziek heb ik eerlijk gezegd nooit gehoord, maar het lezen wat anderen erover hebben geschreven lijkt me vermakelijker dan de plaat zelf.

Mssr Renard
Ik zat het wat te luisteren, en het doet me ook wat denken aan Vanilla Ice. Slechte rap van een rijkeluisjongetje. Er was ook een Beverly Hills-acteur die een rich-kid-rap plaat had opgenomen. Die schijnt ook erg te zijn.

Maar laten we eerlijk zijn. Hier is toch wel geld in gestoken en het klinkt zo glad en mat als maar mogelijk. Maar de slechtste plaat ooit kan ik dit niet vinden.