Sheryl Crow - C'mon C'mon (2002)

Label: Interscope

1. Steve McQueen (3:25)
  2. Soak Up the Sun (4:52)

met Liz Phair

3. You're an Original (4:18)

met Lenny Kravitz

7. Over You (4:38)
  8. Lucky Kid (4:02)
  9. Diamond Road (4:09)

met Stevie Nicks

10. It's Only Love (5:05)

met Gwyneth Paltrow

11. Abilene (4:05)

met Natalie Maines

12. Hole in My Pocket (4:37)
  13. Weather Channel (4:40)

met Emmylou Harris

14. Missing * (4:27)
  15. I Want You * (4:55)
  16. You're Not the One * (4:06)

JonnieBrasco
Minste album van Sheryl tot nu toe vind ik. De titelsong is bijvoorbeeld erg matig en steeds hetzelfde saaie deuntje. Even als het na 3 x luisteren al afgezaagde "Steve McQueen". Het hitje "Soak Up the Sun" is nog enigszins leuk om naar te luisteren, maar over het algemeen kan dit album bij lange na niet tippen aan haar vorige albums.

avatar van rkdev
Vind dit juist een topalbum van La Crow. Met name het eerste deel van het album is subliem.

avatar van waardamme
rkdev schreef:

Volledig mee eens! De plaat van Crow die ik het meeste beluister.

avatar van TEQUILA SUNRISE
Fijn album van Sheryl met een keur aan bekende artiesten.
En om daar maar direct mee te beginnen: het sterke You"re An Original deed mijn denken aan een Kravitz nummer, dat klopt dan ook wel want Lenny zingt op de achtergrond mee!
De enige tegenvallers vind ik de mierzoete ballad It"s So Easy, ondanks de vocale bijdrage van mijn favoriete zanger Don Henley en het nummer Diamond Road dat mij een teveel The Corrs gehalte heeft.
De rest is prima in orde, Soak Up The Sun bijvoorbeeld & Lucky Kid zijn erg fijne nummers.
Naar het schijnt speelt Keith Richards ook mee op dit album ik kan echter niet ontdekken op welk nummer.

avatar van Twinpeaks
Goede plaat van Crow. Er zit een happy vibe overheen en je hoort er ook het spelplezier in. Ondersteund door niet de minsten is dit een uiterst genietbaar album. Waar ze zich voorheen weleens verloor in oeverloos geneuzel vind ik deze plaat over de hele linie sterk. Soak up the Sun heeft een vrolijkheid over zich die mij altijd mijn gaspedaal dieper doet intrappen. 4 sterren voor deze.