Holly Valance - Footprints (2002)

Australiƫ
Label: London

1. Kiss Kiss (3:25)
  2. Tuck Your Shirt In (3:19)
  3. Down Boy (3:26)
  4. City Ain't Big Enough (3:38)
  5. Cocktails and Parties (4:02)
  6. Whoop (3:24)
  7. Hush Now (3:33)
  8. All in the Mind (3:47)
  9. Harder They Come (3:38)
  10. Help Me Help You (3:36)
  11. Naughty Girl (3:23)
  12. Connect (3:10)
  13. Send My Best (4:25)
avatar van Kos
Kos
De tracktitels spreken voor zich

avatar van Daan
Ik moet eerlijk bekennen dat ik het erg leuke muziek vind. De tekst slaat nergens op in de liedjes van haar, maar het klinkt wel erg lekker. 3 en een halve ster.

avatar van levenvergeten
Kiss, Kiss

avatar van FunkStar
Holly is in de vergetenheid geraakt maar heeft toch een paar leuke hits gescooord, Kiss Kiss, Naughty Girl en Down Boy

avatar van NewYorkCityLight
Tsja. Dit is een nietszeggende cd maar toch wel heel lekkere nummers en leuk om naar te luisteren. Ik heb de tweede cd niet ondanks dat ik State Of Mind wel heel leuk vind. Ik vind na alles Down Boy nog steeds het beste nummer.

1. Kiss Kiss 4.5*
2. Tuck Your Shirt In 4.5*
3. Down Boy 5*
4. City Ain't Big Enough 4*
5. Cocktails And Parties 5*
6. Whoop 5*
7. Hush Now 4.5*
Dan krijgt ze helaas een dipje
8. All In The Mind 3.5*
9. Harder They Come 3.5*
10. Help Me Help You 3*
11. Naughty Girl 4.5*
12. Connect 5* W-w-why
13. Send My Best...hier had ik meer van verwacht 2.5*

Dus lekkere cd...WHOOP!

avatar van NewYorkCityLight
Heb mijn stem toch maar verlaagd. Er zitten wel lekkere nummers tussen (1,2,3,4,5,6,7,11,12) maar degene die ik niet genoemd heb zijn dan ook wel heel slecht. Van mij krijgt ze nog maar 3 sterretjes, met als favorieten aangeklikt: Down Boy, Whoop en Connect.

avatar van friday the 13 th
De songs connect, down boy en naughty girl zijn geweldig.

De song kiss kiss vind ik iets minder.

avatar van NewYorkCityLight
Er is nog een andere versie van Help Me Help You. Van Melanie, nu staat er op wikipedia dit:

Melanie Chisholm/Phil Thornalley/Dave Munday
wrote in 2003, unreleased track

Dit is dus praktisch onmogelijk. Sinds Holly Valance hem heeft uitgegeven in 2002. En het dus niet geschreven kan zijn in 2003. Weet iemand hoe dit zit?

NewYorkCityLight schreef:

Melanie Chisholm/Phil Thornalley/Dave Munday
wrote in 2003, unreleased track

Send My Best schijnt ook een cover te zijn... ''Fuel - Send My Best'' is de originele versie, denk ik. Ik weet daarvan geen jaartal.

Beide nummers vind ik trouwens ook beter geworden en Send My Best is een prachtige afsluiter van de CD.

EDIT: in het boekje lees ik dat Send My Best is geschreven door Holly Valance en T. Dickow, dus Fuel zal 'm wel gecovered hebben.

NOG EEN EDIT: Fuel blijkt het album te zijn van Tina Dickow, degene met wie Holly het heeft geschreven. Ze hebben het dus blijkbaar samen geschreven en beide voor hun albums gebruikt.

avatar van Killeraapje
Ik heb nooit haar albums in huis gehaald maar had altijd een ontzettend zwak voor haar. Toen ik gisteravond op de BBC dit optreden voorbij zag komen zat ik toch weer kwijlend voor de tv.
In mijn ogen is Holly nog altijd een van de meest sexy vrouwen die ooit in de muziek industrie heeft rondgelopen.

YouTube - Holly Valance

avatar van ThePrinceOfPop
Leuk album, jammer dat het te lang duurt. 8-10 nummers zou veel beter zijn. Ik heb liever een hele album van haar luisteren dan een hele album van Rihanna, Beyonca of Britney.
Dit is een album die je heel hard moet luisteren in je auto met een stoere bril erop en een mooie lady mag ook wel mee . Kiss Kiss blijft de beste en leukste nummer van het hele album, maar het haalt niet het orginele niveau van Tarkan.