Ulrich Schnauss - No Further Ahead Than Today (2016)

Duitsland
Pop / Electronic
Label: Scripted Realities

1. Melts Into Air (6:11)
  2. Love Grows Out of Thin Air (5:27)
  3. The Magic in You (5:44)
  4. Thoughtless Motion (5:26)
  5. No Further Ahead Than Today (7:42)
  6. Wait for Me (5:10)
  7. New Day Starts at Dawn (5:27)
  8. Negative Sunrise (4:31)
  9. Illusory Sun (5:12)
avatar van titan
titan (crew)
Ulrich Schnauss doet op dit album A Strangely Isolated Place uit 2003 nog eens dunnetjes over. Niet echt origineel derhalve, maar omdat dat zijn beste album is, is dit toch wel een erg fijne schijf geworden.

BrotherJohn
Ulrich heeft zijn kleurrijke palet van ritmes, klanken en melodieën weer wat uitgebreid, en hoewel het alles behalve vernieuwend is, is er wel weer een sprankelend en intrigerend geheel ontstaan om in te verdwalen. Eigenlijk hoor je hier alle voorgaande albums wel in terug, met name zijn vorige album A Long Way to Fall uit 2013.