Frans Bauer - Voor Altijd (2006)

Label: Rocket (II)

1. Un Dos Tres (3:36)
  2. Zet de Tijd voor Ons Stil (3:07)
  3. Die Zomernacht in San Angelo (3:41)
  4. Drink Griekse Wijn (3:50)
  5. Ik Heb de Hele Nacht aan Jou Gedacht (3:36)
  6. Op Zoek Naar Mijn Geluk (3:03)
  7. Morgen Lach Je Weer Naar Mij (3:13)
  8. Wilde Rozen (4:03)
  9. Van de Nacht Maken Wij 'N Fiësta (3:45)
  10. Meisje Zonder Naam (3:20)
  11. Als Ik Maar Even Naar Jou Kijk (3:26)
  12. Mijn Eerste Liefde (3:21)
  13. 1000 Lieve Woorden (3:16)
  14. Morgen (3:40)
avatar van jordybeukeboom
Covertje van Ricky Martin (1)?

avatar van bloempje24
Wel een prachtige hoes

avatar van jordybeukeboom
"Elke dag is een fiesta, het is een feest voor you and me!"

Jazeker, uitstekende gedachte

Is dit trouwens echt hetzelfde label als waar die Elton John-albums op gereleased zijn?

Zucht....waarom is het woord 'fiesta' verkeerd gespeld.....(voor de rest is muziek wel gezellig hoor op zn tijd)

als groote fan opper top

0,5
Ook gezelligheid kent zijn tijd...

Frans Bauer zal best een erg aardige knul zijn, maar ik word er zo moe van dat iedere keer wanneer ik mijn tv aanzet, ik tegen dat onschuldig blije hoofd moet aankijken en dat lispelend geneuzel aan moet horen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit type muziek, de zogenaamde volkszang, zelf totaal niet associeer met "gezellig". Wel met overvolle kroegen vol hersenloze, bierbuikdragende, vals meejoelende stamgasten, en met hun verlopen vrouwen met roodgeverfde haren en een overdosis make-up. Ik zal blij zijn als deze hype weer voorbij is. Tot die tijd kijk ik maar minder tv en luister ik naar echte muziek.

Maartje Bronkhorst, Amsterdam

nijme255@adsl
Speciaal voor zijn fans.
Niet voor mij dus....
Wegzappen die handel.

Pieter Paal
Het is niet helemaal mijn ding, maar Frans lijkt mij wel een sympathiek mens.
Ik heb een tijdje in een instelling voor geestelijk gehandicapten (vooral mongolen) gewerkt en ik genoot er altijd van als die gasten plezier hadden als er Frans Bauer-muziek gedraaid werd.
Mongolen zijn dus de ideale doelgroep voor Frans Bauer en zijn muziek.

Pieter Paal schreef:
Het is niet helemaal mijn ding, maar Frans lijkt mij wel een sympathiek mens.
Mongolen zijn dus de ideale doelgroep voor Frans Bauer en zijn muziek.

Lieve oma's komen ook in aanmerking natuurlijk.

Goed is deze plaat om mijn te hoog scoregemiddelde drastisch te laten zakken buiten de gevarenzone. Heb hier toch al de naam en faam om alles goed te vinden. Lang niet dus.

0.5 stars ja hoor !

Pieter Paal
Ik dacht dat de meeste oma's naar Koos Alberts of Marco Borsato luisterden.

Pieter Paal schreef:
Ik dacht dat de meeste oma's naar Koos Alberts of Marco Borsato luisterden.

MIjn moeder (haast 73) is een echte oma, van de kleinkinderen die mijn jongere broer haar schonk.

Nou, die is absoluut gek van René Froger en god-sta-me-bij-Garry Hagger (Vlaams equivalent van die René Fröbel) en helaas ook van Belle Perez.

haar passie voor André Hazes, kan ik dan wel best begrijpen, maar André was dan ook een klasse apart.

EVANSHEWSON schreef:

kaztor schreef:

Is ze ook gek van Frans? Of vind ze dat te min?

Ik denk dat ze er maar één nummer van kent : Heb je even voor mij.

Mijn kennis van het Frans repertoire gaat ook niet verder...

kaztor schreef:

Is ze ook gek van Frans? Of vind ze dat te min?

Ik denk dat ze er maar één nummer van kent : Heb je even voor mij.

Mijn kennis van het Frans repertoire gaat ook niet verder...

Quasi-grappige berichten verwijderd.

0,5
ieder kan denken wat ie wil van Franske , maar hij is niet zo dom als hij eruit ziet . Tuurlijk weet hij wel dat zijn muziek op geen botten trekt , maar hij blijft er wel voor zorgen dat de kassa rinkelt . Jammer genoeg kan ik zijn liedjes niet te lang verdragen , want dan krijg ik spontane braakneigingen , spijtig .

Joy
niemand zegt ook dat ie dom is, en hij ziet er ook niet dom uit

ik vinnut ook niks maar als de man een bepaalde doelgroep blij kan maken heb ik daar geen enkele probleem mee

Peter1234
Voor Altijd vind ik een top-album.

Un dos très, Van de nacht maken wij 'n fiesta, Drink Griekse wijn, 1000 lieve woorden.
Allemaal mooie nummers.

Prima.

avatar van B.Robertson
Ja, in goed vertrouwen op een goede volgende show heb ik de nodige CD's van Frans verzameld, maar de show van afgelopen winter in De Lawei viel tegen omdat hij al die danseressen niet meenam. Nu zit ik met een zooi albums die eventueel nog een stem moeten krijgen, voor zover mij dat de moeite nog waard is. In grote lijnen vind ik de Duitse albums interessant en alle albums met het huidige logo met het hart. De overige - oude - albums hoef ik niet te kennen, evenmin zijn samenwerkingen met Marianne Weber en Corry Konings. En nu maar genieten dan van 'Voor Altijd'. Op zich heeft 'Un Dos Très' wel een verrassend lang intro van goed 40 seconden voordat Frans invalt. De eerste nummers zijn vrolijk, fleurig, exotisch getint en de productie klinkt goed. Ook een pluspunt is dat 'Voor Altijd' met nog geen 50 minuten niet al te lang duurt.