Pleymo - Alphabet Prison (2006)

Frankrijk

12. Le Nouveau Monde
  13. Qu'est Qu'il Nous Restera
  14. Mantras
avatar van Sammy
Stukje Président erbij, Croissantje en 'n heerlijke Beaujolais...en nu maar wachten...

avatar van Sammy
Waaaah, heeft iemand me de afgelopen dagen zo hitsig gezien als nu?? Nou ik mezelf niet in ieder geval, ondanks dat ik met regelmaat voor de spiegel sta...Maaaaaaaaaar: de cd staat op hun myspace en ik ben dientengevolge aan het genieten van misschien wel mijn cd van 2006!!!

avatar van Sammy
Voorlopig 4, maar zeker niet mijn album van 2006...Het valt niet tegen, maar toch is het allemaal wat té pop geworden. Beetje vergelijkbaar met de laatste cd van Lostprophets.