M.O.D. - Surfin' M.O.D. (1988)

Label: Megaforce

1. The Movie (23:32)
  2. Surfin' U.S.A. (2:34)
  3. Surf's Up (2:04)
  4. Sargent Drexell Theme (1:49)
  5. Mr. Oofus (3:37)
  6. Party Animal (3:20)
  7. Color My World (1:57)
  8. Shout (4:26)
avatar van Dexter
Erg grappig om zo eens te horen, maar meer dan humor is dit niet.
Hoewel... Mr. Oofus mag gehoord worden.

avatar van Dime
"Recorded and Mixed in Three Days."

Dat staat in het hoesje en dat verbaast me helemaal niets.
Geinig, dat wel.

avatar van paulisdik
Dime schreef:
"Recorded and Mixed in Three Days."

Dat staat in het hoesje en dat verbaast me helemaal niets.
Geinig, dat wel.

Dus?
Op het hoesje van U.S.A. For M.O.D. staat Recorded and Mixed in Four Days en dat is toch ook echt een topper, vind ik.

Van wat ik weet was deze plaat wel minder dan het debuut, maar echt slecht was Surfin' M.O.D. niet.

Ik moet binnenkort deze plaat maar eens tevoorschijn halen het is toch al zo'n vijf jaar geleden dat ik deze plaat heb beluisterd.

avatar van B.Robertson
Zanger Billy Milano besloot iets aan zijn imago te doen, en kwam met een vrolijke surfplaat. Beter gezegd, het moet een soundtrack voorstellen.Alle liedjes zijn wel goed.Er staan wat covers op als Surfin'U.S.A. en Shout, en er staat eigen werk op als Mr.Oofus en Party animal. Het hilarische Color my world is het hoogtepunt van de plaat. Het Sargent Drexell theme is ook een aanrader. 4ster.

avatar van master-rens
Ik heb als ik Mr. Oofus luister dat ze continu zingen over party animals, en bij Color My World hoor ik ze veel roepen Shout.
Ligt het aan mijn mp3's of is hoort dit zo?

avatar van master-rens
Ik zie het al, het ligt aan mij.
Bij mij is Color My World bijvoorbeeld 4.27 minuten.
En het eerste nummer heb ik niet eens.

avatar van toucan
Ik zie meneer Milano Al in zijn zwembroek

avatar van B.Robertson
Toch wel leuk dat ze op de CD 'The Movie" als 1 track rekenen; zo heb je 23 minuten lang Billy zijn
"strandconcept", verbonden door het nodige geklets tussen de nummers. Na Shout komt er nog een stukje dat de plaat niet heeft gehaald en na "The Sound Track Without The Movie" komt er nog een bonus track die buiten dat strandconcept valt. Het album is hier nooit in de vergetelheid geraakt,
ieder jaar doet Surfin' M.O.D. het weer goed.

avatar van frolunda
Leuk voor één......of twee keer.