David Bowie - Slow Burn (2002)

Label: Columbia

1. Slow Burn (4:43)
  2. Wood Jackson (4:48)
  3. Shadow Man (4:46)
  4. When the Boys Come Marching Home (4:46)
  5. You've Got a Habit of Leaving (4:51)
Slow Burn, een van mijn favoriete Bowie nummers.
De rest van deze single / EP ken ik helaas (nog) niet.
Toelichting: er valt ook nog zoveel Bowie te ontdekken!

avatar van dynamo d
Op de SACD-versie van Heathen, waarop Slowburn ook staat, staan o.m. als bonus tracks When the Boys Come Marching Home en Wood Jackson. Erg goed!

De andere songs ken ik nog niet en ik wist ook niet dat deze EP er was. Mijn grote dank dus aan de toevoeger (Soeperman87 ), want ik heb 'm meteen via internet aangeschaft.

Geen dank!
Ik meld er wel even bij dat er veel verschillende versies van deze single / EP zijn!

Zo staan alleen op de Oostenrijkse / Europese en Japanse versie meerdere nummers, waardoor deze single onder de term 'EP' valt.

De tracklist kan dus verschillen.
Het beste wat je kunt doen is even de gegevens van je bestelling vergelijken met de informatie van de 'Illustrated David Bowie Database':

soeperman87 schreef:

De tracklist kan dus verschillen.

Dank voor de tip. Er stond geen tracklist bij maar uit de commentaren van andere kopers kon ik opmaken dat dit de ruime uitvoering is. Hopen dus maar op het beste. Zodra-ie binnen is, zal ik berichten welke versie ik heb ontvangen.

avatar van dynamo d
Ik heb de uitgave zonder nummer 6, want deze staat blijkbaar alleen op de Japanse uitgave. Dat is wel een beetje jammer, maar voor de rest klasse muziek.

avatar van c-moon
Een zeer goede EP is dit. "Woord Jackson", "Shadow Man" en "you've got a Habbit of Leavin" zijn favorieten! En natuurlijk ...

Slow Burn