Baltimora - Living in the Background (1985)

Italiƫ
Label: EMI

1. Tarzan Boy (6:10)
  2. Pull the Wires (4:38)
  3. Living in the Background (6:03)
  4. Woody Boogie (5:51)
  5. Chinese Restaurant (5:09)
  6. Running for Your Love (5:49)
  7. Tarzan Boy [Summer Version] * (6:40)
  8. The Jukebox Boy * (3:42)
  9. Up with Baltimora * (2:51)
  10. Tarzan Boy [Remix] * (3:43)
  11. Jungle Life [Dub] * (5:00)
  12. Tarzan Boy [Extended Remix] * (5:02)
avatar van musicfriek
Is dit een 12 inch album ofzo? Wat een lange versies allemaal. Tarzan Boy kwam net even voorbij in mijn 80's shuffle. Typisch gevalletje van zomerhit, werd gelijk weer terug gebracht naar die tijd. Wel grappig nummertje

Hoorde dit vanavond op Radio 2 weer eens voorbij komen...

Dit is wel ongelofelijk fout, dit.

avatar van monique
tarzan boy was een grote zomerhit in 1985,best leuk om nog eens terug te horen,ook "woody boogie'' werd op single uitgebracht maar dat haalde de hitlijsten niet

avatar van Snakeskin
0,5
je reinste eighties bagger.

avatar van PEN15
Ik blijf een aantal nummers hiervan nog steeds leuk vinden om op feestjes te horen. Mag wel heel fout zijn, maar woody woody boogie we are on the gooo maakt iedereen melig op een avondje

avatar van laxus11
Blijf Tarzan Boy een van de ultiemste foute nummers vinden