Orchid - Dance Tonight! Revolution Tomorrow! (2000)

Punk / Metal
Label: Ebullition

1. Destination: Blood! (1:07)
  2. To Praise Prosthesis (0:33)
  3. Lights Out (2:11)
  4. Anna Karina (0:15)
  5. I Am Nietzche (2:37)
  6. Victory Is Ours (0:55)
  7. Don't Rat Out Your Friends (0:51)
  8. Black Hills (0:45)
  9. Snow Delay at the Frankfurt School (1:07)
  10. ...and the Cat Turned to Smoke (5:09)
avatar van kobe bryant fan
Lekker plaatje weer maar ik vind Chaos Is Me toch een pak beter.
De irffs zijn daar beter en ook heeft ieder nummer iets herkenbaars deze heeft dat minder. Toch is dit 15 minuten lekker headbangen.

avatar van Eveningguard
Behoorlijk screamo plaatje die het moet hebben van de fraaie lofi productie en riffs. De 'zang' is net niet intens genoeg om te boeien helaas. Op een of andere manier vind ik zijn stemgeluid wat saai. Toch een dikke voldoende met name vanwege het geweldig laatste nummer.

avatar van bennerd
Niet intens genoeg? Oh, ik vind het prachtig hoe oprecht emotioneel die gast de longen uit zijn lijf krijst. Al heeft hij wel een enorm eentonig stemgeluid, maar dat is voor mij geen probleem.

avatar van kobe bryant fan
Vreemd dat deze Orchid toch heel wat stemmen minder heeft dan 'Chaos Is Me' en 'Gatefold', na 'Chaos Is Me' is dit toch mijn favoriete Orchid. Adrenalinekick van begin tot eind met het epische ...and the Cat Turned to Smoke als afsluiter.

avatar van madmadder
Ik ga weer door een screamofase en dit blijft toch wel een van de grootste klassiekers he. Wat een heerlijk kwartier.

edit: eigenlijk echt wel jammer dat er tegenwoordig geen (goeie) screamo meer gemaakt wordt.