Yelawolf - Hotel (2016)

Label: Slumerican

1. Supersonic Alley Cat (4:29)
  2. You Should Have Known (3:31)
  3. Renegades (3:41)
  4. Someday (3:39)
  5. In Love Tonight (0:45)
  6. Be Yourself (3:59)

met Bubba Sparxxx

7. Good Love (3:57)
avatar van Silky & Smooth
Als hij dit niveau weet mee te nemen naar zijn volgende album verwacht ik veel goeds. Supersonic Alley Cat is trouwens een fantastische intro!

avatar van Yestsida
Prettige EP.

Als je niet genoeg kan krijgen van Love Story is deze FreEP goed aan te raden. HOTEL ligt in het verlengde van dat album en ik zou er niet van verschieten dat dit gewoon left-overs ervan waren.
Jammer dat deze niet op de gebruikelijke streamingsdiensten staat maar enkel te vinden is op de typische mixtapewebsites.

Het enige nadeel dat ik kan aanhalen is de laatste halve minuut van Supersonic Alley Cat. Die intro is een ontzettend mooie instrumental maar op het einde klinkt het veel te druk en vooral spastisch, dat staakt haaks tegenover de rest van het nummer.
De rest van deze FreEP is gewoon erg lekker, ook gastartiest Bubba Sparxxx doet het goed op Be Yourself. Jammer dat In Love Tonight maar 45 seconden duurt en Renegades herbruikt is op het Ghetto Cowboy-album.