Atmosphere - Frida Kahlo vs. Ezra Pound (2016)

Label: Rhymesayers

met Grieves

7. Windows

met Prof

Rene1979
Dit zijn alle pre-Fishing Blues singles. Geen van deze tracks staan op het album.

avatar van Silky & Smooth
Waarom heb jij hem al?

avatar van ThingMan
Deze waren allemaal los te beluisteren. Heb ze gehoord op SoundCloud. Zijn vette nummers.

avatar van thgryda
Ondanks dat ik Fishing Blues een klein beetje vond tegenvallen, ga ik deze leftover tape toch eens beluisteren.

avatar van Slowgaze
De beat en vooral het refrein van 'Windows' zijn echt te vmbo, echt Atmosphere-onwaardig. Die tracks met Aes en Grieves daarentegen zijn hard.

avatar van MAS
MAS

avatar van -marco-
Waar kan ik dit luisteren?

Alle tracks staan als single op Spotify

Dit “album” ben ik zelf nooit tegengekomen!

avatar van Silky & Smooth

Er is een mooi 7-inch boxje hiervan

avatar van MAS
MAS
Thanks! Heb even een lijstje gemaakt op spotify. Ik ben niet zo'n fan van 7" boxen. Ik heb gemerkt dat ik die nauwelijks luister. Is niet echt prettig als je lekker op de bank zit.

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)