Sugababes - Overloaded (2006)

Alternatieve titel: The Singles Collection

5. Stronger (4:00)
  6. Shape (4:11)

met Sting

7. Overload (4:35)
  8. Good to Be Gone (3:27)
  9. Caught in a Moment (4:23)
  10. Ugly (3:50)
  11. Easy (3:36)
  12. Too Lost in You (3:58)
  13. Run for Cover * (3:47)
  14. Hole in the Head (3:38)
  15. Push the Button (3:37)
avatar van Emile93
Ze hebben echt prachtige nummers gemaakt en dit is een redelijke verzameling! 4,5 sterren

avatar van royals
Ik vind Sugababes (domme naam) samen met All Saints en Spice Girls het beste wat moderne pop te bieden heeft. Maar de muziek van de Sugababes klinkt het meest volwassen en is te divers om als goedkope wegwerpop af te doen. Prachtige ballades (Caught In A Moment, Shape, Ugly, Stronger) worden afgewisseld met lekker uptempo nummers (Freak Like Me (vet einde), Red Dress, Push The Button, Hole In The Head). Ik draai deze het liefst als ik dit zin heb in dit soort 'meidengroepen-muziek'.

avatar van pureshores
luister zo breed mogelijk en met Royals gedeeltelijk eens-dit is wat moderne pop te bieden heeft-vond All Saints ook kwaliteitspop brengen met een randje-hun 2e album is voor een pop album ijzersterk.
Sugababes Overload is een classic-singles van het 2e album vond ik dan (op Freak like me na) mateloos irritant, daarna weer een opgaande lijn, Push the button en Ugly vreselijk en na de zoveelste line up heb ik het niet meer bijgehouden

Het lijkt ook dat alle albums na deze best off hier enigzins niet veel meer doen.

avatar van NewYorkCityLight
Ze hebben inderdaad weinig succes meer gehad in Nederland hierna. Waarschijnlijk door het vertrek van Mutya, die met haar vertrek ook de 'edge' die de Sugababes hadden heeft meegenomen.

Wel jammer want zo als ik het hier lees, stonden de Sugababes toch best wel in hoog aanzien voor een moderne popgroep.
Op zich vind ik de opeenvolgende albums ook niet eens slecht (behalve de laatste -- Sweet 7), maar de nummers kunnen gewoon niet tippen aan de memorabele hits die deze meidengroep heeft gehad.

Ik las het laast nog ergens, dat de Sugababes toch een mooi rijtje moderne klassiekers hebben achter gelaten. Deze verzameling is eigenlijk ook precies wat je nodigt hebt, want hierna ging het bergafwaarts met het succes.

avatar van pureshores
volgens mij ligt het nu ook echt plat

11 jaar is lang voor een meidengroep

avatar van MIAB
Leuke verzameling hits van de dames. Ik kon de Sugababes altijd wel waarderen met Push the Button als mijn absolute favoriet en Ugly als sterke 2e. 4*

Freak Like Me (3:16) --- 4,0
Round Round (3:57) --- 4,0