Teedra Moses - Complex Simplicity (2004)

R&B
Label: TVT

1. Be Your Girl (4:09)
  2. You'll Never Find (A Better Woman) (4:13)

met Jadakiss

3. Caution (4:37)
  4. Backstroke (3:37)
  5. No More Tears (4:11)
  6. Rescue Me (4:06)
  7. Take Me (4:44)

met Raphael Saadiq

8. You Better Tell Her (6:15)
  9. Outta My Head (3:39)
  10. Complex Simplicity (4:16)
  11. For a Lifetime (4:15)
  12. Caught Up (4:14)
  13. Last Day (3:41)
  14. I Think of You (Shirley's Song) (6:06)
Maarten||
Kan iemand mij vertellen of dit goede shit is ? ze was echt top met het duet met Raphael Saadiq met Chic

Dit album behoort zeker weten tot een van mijn favorieten van het jaar 2004. Toen ik "Be Your Girl" op tv hoorde had ik al zoiets van, leuke beat. Na dat ik achteraf ook nog eens het album hoorde was ik echt verkocht van de nummers die hierop staan!
Ik hoorde dat ze binnenkort weer een album wilt droppen, hoop dat hij net zo goed is als dit album!

avatar van Reijersen
YES! Het kan toch nog! Een R&B zangeres die eens wat eigens doet. Al komt dat op dit album mede door de producties van Saadiq. Dan nog is het gewoonweg heerlijk! Alleen nummer 2 had er van mij niet persé opgezet hoeven worden (of dan zonder Jadakiss).