Bushwick Bill - Little Big Man (1992)

Label: Rap-a-Lot

1. Intro (3:19)
  2. Little Big Man (3:34)
  3. Stop Lying (3:55)
  4. Call Me Crazy (4:32)
  5. Chuckwick (4:56)
  6. Don't Come to Big (3:19)
  7. Ever So Clear (5:58)
  8. Copper to Cash (4:27)
  9. Dollars and Sense (4:16)
  10. Letter from KKK (4:20)
  11. Take Em' Off (4:45)
  12. Skitso (5:00)
avatar van donmarko22
The little big man geeft hier een hele fijne plaat af. 4*. Op Ever so clear geeft hij ook even een gedetailleerde kijk op zijn "oog incident".

avatar van principal2000
Het kleine mannetje is niet iemand om over het hoofd te zien. Hou je van de Geto Boys, dan is dit solo-album een must-have. Bushwick houdt zich in zijn eentje (geen gast-rappers) meer dan prima staande. Ik vind dit album zelfs beter dan een enkele Geto Boys album (natuurlijk niet We Can't Be Stopped).

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Een dope album met een heerlijke Geto Boys vibe . In één woord: vermakelijk.

avatar van MAS
MAS
Inderdaad een vet album uit het Geto Boy kamp. Is dit een eigenlijk een commercieel succes geworden?

avatar van Colucci_Era
Volgens wikipedia op #15 in de bilboard 200.

Erg dope album. Bushwick Bill is een vermakelijke rapper, ondersteund door lekkere beats klinkt het erg lekker.

Btw: Wel grappig dat Bushwick een kleine rol heeft in de video van Dre Day.

avatar van Rhythm & Poetry
Zalige plaat. Bushwick Bill rapt fijn, het is heel erg vermakelijk om naar deze man te luisteren. Ook de beats op Little Big Man zijn sterk. Ze zijn relaxt en bieden de juiste ondersteuning.

avatar van MAS
MAS
Colucci_Era schreef:
Volgens wikipedia op #15 in de bilboard 200.

O dat is wel netjes. Zeker als je bedenkt dat er in die tijd nog veel meer platen verkocht werden.

avatar van T.O.
Clip + verhaal van Ever So Clear

avatar van driekesjiwi
Toffe zeer vermakelijk album. Wist niet dat hij solo projecten had. Cool!