Shape of Despair - Alone in the Mist (2016)

Finland
Label: Season of Mist

1. Down Into the Stream (8:32)
  2. To Adorn (9:39)
  3. Shadowed Dreams (9:14)
  4. Woundheir (8:50)
  5. ... in the Mist (11:19)
  6. Outro (4:41)
avatar van trebremmit
Alweer een nieuw album van deze groep? Blijkbaar niet want dit is een demo uit 1998 toen ze nog onder de naam Raven bekend waren en nooit officieel uitgebracht alleen met tape trading.

Metalunderground

Shadowed Dreams staat op youtube en klinkt prima, echt die oude sound van Angels of Distress.

avatar van Razoreater
De vocalen zijn wat minder sterk dan het latere werk, en de productie is (logisch) niet super, maar dit nummer klinkt beter dan verwacht.

Joezer49263
Eerlijk gezegd ben ik toch wel benieuwd naar deze release. Tracks 1, 3, 4 en 5 staan weliswaar al op hun fantastische debuut, maar het zullen hier toch andere uitvoeringen zijn (?).

Of ruikt Season of Mist geld, na het goed aangeslagen Monotony Fields ?

Zo dadelijk eerst maar eens kijken wat de prijs voor deze CD is..., dan zie ik wel weer verder.

avatar van Razoreater
Joezer49263 schreef:

Haha, dit had ik niet eens direct door eigenlijk. Dan is het voor mij niet zo interessant meer.