McKay - McKay (2003)

1. Intro (0:24)
  2. Tell Him (3:42)
  3. Bluesin' It (4:07)
  4. Sadder Day (3:36)
  5. Thinking of You (4:28)
  6. How Long (4:25)
  7. Rising Tide (3:08)
  8. Loving You (4:09)
  9. Take Me Over (3:37)
  10. Five Days of Faith (4:56)
  11. Thadius Star (4:07)
  12. Echo (4:58)
  13. Folk Song * (3:19)
avatar van Reijersen
Sterk album, en wat het vooral sterk maakt is dat het echt een geheel is. Geen uitspringende songs, want alles is van hoog niveau. Vooral als geheel is het enorm boeiend.

Kingsnake
Geproduceerd door Fuzzface (pseudoniem voor een van de Massive Attack knakkers), dus verwacht een mengsel van soul en trip-hop.

avatar van Jesusfreen
Ik dacht dat Fuzzface een pseudoniem was van Geoff Barrow, ook wel bekend van Portishead en dus niet van Massive Attack ?

Kingsnake
Dan heb ik het helemaal fout gegokt

Portishead it is.
Thanx for the info

Vanaf nummer 5 vind ik het allemaal ietsjes minder worden. Ik vind haar stem ook net niet krachtig genoeg ofzo.. Ik weet niet precies wat het is, maar ik mis iets.