André Brasseur - Early Bird (2000)

1 stem

België
Label: Neon

1. Early Bird Satellite (2:14)
  2. The Kid (2:34)
  3. Big Fat Spiritual (2:31)
  4. Holiday (2:22)
  5. Lonely Beach (2:52)
  6. Studio 17 (2:20)
  7. Atlantide (2:17)
  8. Ah Ah Ah Baby (2:17)
  9. Special 230 (2:16)
  10. A Taste of Tobacco (2:39)
  11. Pow Pow (2:06)
  12. The Monkey (3:52)
  13. Devil Dream (2:49)
  14. The Invastion (2:20)
  15. Far West (2:30)
  16. Ballad on the Beach (3:20)
avatar van kappeuter
Wederom weer een JonnieBrasco toevoeging zonder ingevoerde tijden. Beetje zuur voor de toevoegers die zich uitsloven met het invoeren van tijden dat dit wordt goedgekeurd...

avatar van Jordy
Het zijn nou eenmaal de regels, dat dit niet verplicht is. Zie dus niet wat het probleem is.

avatar van kappeuter
Raar. Ik had toch echt het idee dat dit verplicht was. Goed dat ik het weet.
Wat heeft het nog voor zin om tijden in te voeren, als het overgelaten wordt aan de willekeur van de toevoeger.
Wat mij betreft voer je de tijdsduur van het complete album in. Zag al niet zo het nut van het invoeren van al die tracktijden.

avatar van Jordy
Lijkt me niet echt ontopic hier, deze discussie is bovendien al uitgebreid gevoerd.

JonnieBrasco
Nee, laten we het hier nou maar hebben over Andre Brasseur Als je deze muziek kent dan weet je dat het hier om een 'oldies' album gaat, en dat de gemiddelde songlengte rond de 3 minuten zit. Dan boeit de exacte tijd toch niet ... Wat hier zou moeten boeien is dat dit album er nu uberhaupt op staat! "Early Bird Satellite" is natuurlijk het bekende nummer (voor zover deze artiest bekend is dan), ook "The Kid" is bekend als een ex-Veronica-tune. Zelf vind ik het nummer "Atlantide" geweldig. Omdat sommige nummers toch een beetje oubollig zijn (zie de cd-hoes ), ga ik niet verder dan 3,5*.

Jordy schreef:

Excuses. Ik had een dergelijke discussie nog niet gelezen. Ik lees niet alles hier.

EVANSHEWSON
Er bestaan vast nog betere compilaties van deze wizkid uit vervlogen tijden; Wizkid op electronisch orgel, welteverstaan.

Early Bird is zijn bekendste, maar Pow Pow, The Kid en Big Fat Spiritual zijn minstens even sterk.

Zéér aparte muziek is dit!
4 sterren
****