Kaospilot - Kaospilot (2003)

Noorwegen
Punk / Metal
Label: Level Plane

1. Robots Took on the Outside of Dogs (2:50)
  2. Rethink the Guidelines (2:07)
  3. Eleventh Hour Tactics (1:45)
  4. Arm Your Fists (2:05)
  5. School of Assassins (1:58)
  6. The Vicious Cycle (3:17)
  7. Process Is Set (1:44)
  8. Akathisia (4:20)
  9. Letter of Condolence (1:47)
  10. Dead Conversation (0:57)
  11. Prologue to the Better Players (3:11)
avatar van jurado
Noors en snoeiharde paniekcore...niet zo als Converge of Dillinger maar meer als Fugazi op 78 toeren en foute LSD.

sxesven
Beetje sneu gemiddelde, want dit is wat mij betreft toch echt wel een geweldige plaat. Dat het op Level Plane uitgebracht is natuurlijk al genoeg om te weten dat dit meer dan de moeite waard is. Muzikaal inderdaad heerlijk panisch, beetje richting oudere Orchid en zulk werk, en dan nog een tikkeltje hectischer. Productie is nogal zompig (sommigen zouden matig zeggen); soms verzuipen de instrumenten (en vooral de percussie) in de muur aan geluid, maar ik kan daar persoonlijk niet rouwig om zijn. 4*