Kus - Kus Gaat Los! (2006)

Label: Dino

7. Mama (3:11)
  8. Vrienschap (3:03)
  9. Surprise (2:59)
  10. Nr. 1 (2:55)
  11. Alleerste Kus Medley (2:36)
  12. Kus Gaat Los (Meezing Versie) (3:02)
  13. Buurjongen (Meezing Versie) (3:19)
  14. Nr. 1 (Meezing Versie) (2:54)
avatar van Yak
Yak
Yak schreef:
Hele albumtopic leeggegooid, dit ging echt nergens over.

shappy1010 schreef:
Wat verwacht je? Een gedegen objectieve beoordeling van deze album?

Nee, maar ik verwacht wel dat mensen met een boogje om bepaalde albums heen kunnen lopen als ze er niks fatsoenlijks over weten te zeggen. Topic weer helemaal leeggegooid.

avatar van jurado
wat is dit? Is dit voor kinderen?

Ja, dit is kindermuziek. Mijn zusje draait de hele dag door die muziek.

Louis2703 schreef:
Ja, dit is kindermuziek. Mijn zusje draait de hele dag door die muziek.

en wat vind je er van?

Kinderen van 4 tot ca. 9 jaar vinden dit prachtig en worden er blij van. Wie zijn wij dan om daarover te gaan lopen klagen.

chrismusic
wie klaagt er dan? er zullen ook vast wel volwassenen zijn die dit leuke muziek vinden.

Wie er klaagt of heeft geklaagd weet ik niet omdat Yak met en bezem langs is geweest. Er zal dus ongetwijfeld met enorm veel modder zijn gesmeten.
Mij hoor je in ieder geval niet klagen. Blije kinderen zijn leuk. Maar ik zal het in mijn eentje niet opzetten.

chrismusic
nee er is helemaal niet met modder gegooid er werd alleen over de meiden gesproken en niet over de muziek dat was het probleem.
nu weer on-topic!

wat vonden jullie er van mensen?

avatar van jurado
sorry nog nooit van gehoord,

jurado schreef:
sorry nog nooit van gehoord,

Ik zou zeggen probeer het uit en laat het ons weten wat je er van vond

avatar van Justinx
Ik heb me eens serieus verdiept in deze cd (geen grapje) en kwam tot de conclusie dat dit niks voor mij is

Jornaquin
Vooral Nummer 1 is goed.

avatar van levenvergeten
rayman schreef:
Blije kinderen zijn leuk.

Bjono
vreemd dat dit album maar 1 ster heeft en nummers van Kus! toch altijd hoog scoren in de top40

Gekkenhuis
Vreemd? De Top 40 wordt gedomineerd door meisjes van 12/13 die singles kopen. Op deze site zitten over het algemeen mensen met een verder ontwikkelde muzieksmaak en dus geen meisjes van 12/13 jaar oud.

Bobiej
Gekkenhuis schreef:
Vreemd? De Top 40 wordt gedomineerd door meisjes van 12/13 die singles kopen.

Volgens mij kent de gemiddelde Top 40 luisteraar van tegenwoordig het woord kopen niet. Downloaden, dat is pas een mooi woord!

avatar van BlueVelvet
inderdaad, en volgens mij zijn singles überhaupt passé, nietwaar?

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Ik snap niet waarom volwassen mensen zulke muziek maken. Daar moet toch werkelijk geen klap aan zijn?

Favourite
Kan bijna alle liedjes meezingen.. Ben de dames van KUS erg dankbaar, zonder hen zouden mijn danslessen een stuk saaier worden! de kinderen vinden het top! ik betrap mezelf ook wel eens perongeluk, als op mijn ipod in eens een KUSliedje voorbijkomt, gezellig mee te zingen

avatar van Kos
Kos
Waarom moeten kinderen van 4 tot 9 jaar liedjes als Allereerste Kus en Jongensmagneet luisteren?

avatar van predator
Gewoon een leuke, vrolijke cd waar mijn zoontje van 4 helemaal van uit z'n dak gaat. Voor hem

Je kan lullen wat je lullen wil, maar die dames zijn echt niet verkeerd! 5 sterren

avatar van Joy4ever
Jantjuh123 schreef:

Die meiden zijn niet verkeerd idd, nu hun muziek nog

avatar van Nicolage Rico
Joy4ever schreef:

Die meiden zijn niet verkeerd idd, nu hun muziek nog

Tom toch, ze hadden je dochters kunnen zijn.

Flauwe grappen verwijderd.

avatar van citizen
Mijn zoon van zes vindt de naam Kus niet de lading dekken. Vier meiden? K4 dus! Volgens hem klinkt het allemaal precies hetzelfde.