Fear Factory - The Best Of (2006)

Label: Roadrunner

1. Martyr (4:05)
  2. Scapegoat (4:32)
  3. Scumgrief (4:07)
  4. Demanufacture (4:13)
  5. Self Bias Resistor (5:12)
  6. Zero Signal (5:57)
  7. Replica (3:56)
  8. Shock (4:58)
  9. Edgecrusher (3:39)
  10. Resurrection (6:35)
  11. Cars (3:37)
  12. Linchpin (3:25)
ow my god die voorkant..

AHWA
Wat Cars op deze plaat doet, snap ik niet, maar ach, er staan wel een aantal vette nummers op.

avatar van HammerHead
Ik heb Cars altijd wel een leuke cover gevonden. Verder staat deze verzamelaar gewoon vol met sterke nummers. Niets nieuws onder de zon uiteraard, maar zeker een mooie release voor iemand die niet genoeg in FF is geïnteresseerd om er reguliere albums van te gaan kopen.

avatar van Exfrozen
Slave Labor staat er niet eens op.

avatar van HammerHead
Een minpuntje, twaalf nummers is inderdaad wat karig ja. Er hadden zo nog 3 tot 4 nummers toegevoegd kunnen worden.

bendrino
er staan er ook veel niet bij, wel jammer, want er zijn er maar 5 die me direct iets zeggen

HammerHead schreef:

Bijvoorbeeld van Archetype.

avatar van KAOZZ
Een Best Of album van FF zat ik nu ook niet op te wachten , er staan wel wat goeie klassiekers op .

Is wel geen slecht album voor nieuwkomers bij FF. toch wel 4* waard

Het probleem is inderdaad dat er van latere albums (post Digimortal) niets opstaat , dit komt echter door de rechten die Roadrunner maar heeft deze lopen maar vanaf SOANM tot en met Digimortal. Dit is dus de reden waarom er geen enkel nummer van Archetype of Transgression op deze
"Best Of" staat.

Ik snap niets van zo'n verzamelaar. Buiten de metal-community om is FF niet echt een wereldnaam, dus ga je bij zo'n band toch voor de albums. Dit lijkt me eerder (alweer) een treurige poging van Roadrunner om een extra zakcentje te verdienen.

4,5 voor de muziek, 0,5 voor de release = 2,5.

avatar van laboomzaa
kaztor schreef:
4,5 voor de muziek, 0,5 voor de release = 2,5.

Apart dit!!! Je gaat toch voor de muziek??? Daar geef je toch een cijfer voor of niet????

laboomzaa schreef:

Ik begrijp kaztor best, je koopt beter een regulier album van FF, dit is pure geldklopperij van Roadrunner, dat doen ze bij veel bands

laboomzaa schreef:

Dat heb ik ook gedaan en daar gaf ik een 4,5 voor.
Maar dit is simpelweg niet de cd die je moet nemen als je iets zoekt van Fear Factory.
Vandaar de 2,5 waar ik op uit kwam.
Er zijn veel betere opties die m.i. de schijnwerpers meer verdienen.

...maar toch kocht ik lekker The Best of Madball

avatar van king_pin

Bijvoorbeeld van Archetype.

Archetype werd niet uitgebracht door Roadrunner USA dus daarvan hebben ze de songrights niet (RR europe heeft daar denk ik verder geen invloed op).

Niks bijzonders aan die track listing, alle 'hits' staan er op en daarmee spelen ze het spelletje op safe (zoals ze altijd doen bij een best of/greatest hits release).

PriestMaiden
Ik vind de cover van Cars eigenlijk wel erg geslaagd.
Misschien is dit een overbodige verzamelaar, maar heb deze gekocht om de band te leren kennen.

PriestMaiden

...maar toch kocht ik lekker The Best of Madball

Lekkere verzamelaar van Madball, heb ik ook in bezit