Sepultura - The Best Of (2006)

Braziliƫ
Label: Roadrunner

1. Troops of Doom (3:19)
  2. Beneath the Remains (5:14)
  3. Inner Self (5:09)
  4. Arise (3:18)
  5. Dead Embryonic Cells (4:52)
  6. Desperate Cry (6:41)
  7. Refuse; Resist (3:19)
  8. Territory (4:47)
  9. Slave New World (2:55)
  10. Biotech Is Godzilla (1:54)
  11. Roots Bloody Roots (3:32)
  12. Attitude (4:16)
  13. Ratamahatta (4:31)
avatar van Raspoetin
Overbodige plaat... De meeste sepultura liefhebbers hebben al deze nummers al.

avatar van jordybeukeboom
Dit kun je over bijna elke verzamelaar zeggen...

Charles Manson
Vind wel dat er heel veel HELE goeie nummers niet opstaan.
Ik heb niets tegen verzamelaars maar dan wel een volledige graag.

avatar van Raspoetin
jordybeukeboom schreef:
Dit kun je over bijna elke verzamelaar zeggen...

touché

avatar van twin
Prima album als je niet zo bekend bent met Sepultura. Ik houd persoonlijk erg van chronologische volgorde, op die manier kun je een beetje hun ontwikkeling in stijl volgen.

Volgens mij horen de volgende nrs bij deze albums

1. Troops of Doom Morbid Visions
2. Beneath the Remains Beneath the Remains
3. Inner Self Beneath the Remains
4. Arise Arise
5. Dead Embryonic Cells Arise
6. Desperate Cry Arise
7. Refuse; Resist Chaos A.D.
8. Territory Chaos A.D.
9. Slave New World Chaos A.D.
10. Biotech Is Godzilla Chaos A.D.
11. Roots Bloody Roots Roots
12. Attitude Roots
13. Ratamahatta Roots

Correct me if im wrong

avatar van kaztor
Het beste van Sepultura ligt voor een vrij goedkope prijs in de winkels en bevat een paar cd's. Ga daar maar op af in plaats van deze.

kaztor schreef:

indd. de cd'tjes van max en dante XX... zonder max, dat zijn de aanraders.

PriestMaiden
Allemaal Sepultura-klassiekers. Aan de laatste track Ratamahatta heb ik een hekel, die mochten ze wel vervangen door Spit van het album Roots.

avatar van kaztor
Troops Of Doom en Ratamahatta, dat ligt voor mij stijlistisch echt te ver uit elkaar op een en dezelfde cd. Zoiets werkt voor mij niet. Na Slave New World hóórt gewoon Amen te bulderen. Bovendien ken ik een aantal andere nummers van Chaos A.D. die ik in de plek van Biotech zou zetten (Nomad? Propaganda? Amen? Kaiowas? Clenched Fist?) en er staat zelfs niets van Schizophrenia op. De chemie die de vroege cd's hebben is zo volledig zoek.

avatar van notsub
Voor mij is dit de nagenoeg perfecte set nummers van Sepultura op een rijtje. De bekende "hitalbums" zijn toch maar mooi met hun beste nummers vertegenwoordigd, met voor mij als hoogtepunten: Beneath the Remains, Dead Embryonic Cells, Refuse; Resist, Territory en Roots Bloody Roots. Ik heb er mooie herinneringen aan.