Out of Order (2003)

met Yellow Note

11. Antarctica

met Alan Parsons en Shpongle

avatar van dynamo d
Hierop staat het prachtige Antartica van Alan Parsons featuring Shpongle. Antartica is een electronic nummer in de nieuwe stijl van Alan Parsons, die meer de electronic richting is in geslagen in plaats van de progrock/artrock. Antartica was daarmee een voorloper van het album A Valid Path van Alan Parsons. Op A Valid Path staat het nummer 'Return to Tunguska', dat feitelijk een bewerking is van 'Antartica'. Het verschil zit 'm vooral in de gitaarsolo van David Gilmour die eraan toegevoegd is. Kwalitatief maakt het niet veel uit; beide versies zijn even goed.
Naast een aantal andere electronic nummers staan op Out of Order een paar popsongs en enkele hip-hopnummers. Deze vind ik echter stukken minder dan Antartica.