Marconi Notaro - No Sub Reino Dos Metazoarios (1978)

Brazilië

3. Fidelidade (3:19)
  4. Maracatú (0:48)
  5. Made in Pb (2:33)
  6. Antropológica (2:41)
  7. Antropológica II (4:48)
  8. Sinfonia Em Ré (5:40)
  9. Não Tenho Imaginação Pra Mudar de Mulher (2:42)
  10. Ode a Satwa (4:59)
avatar van eviljoke
heb nu toevallig nr 5 opstaan. Weet nog niet wat er van te denken. Een Braziliaanse Jimi Hendrickx die ook nog eens zwaar experimenteert. Op dit nummer toch
Eens voor te checken nr 1 opgezet, en dit is dan weer Cicade de Deus (de film) als algemene sfeer.
Om te weten hoe nr 1 en nr 5 enig verband houden, nu even nr 3 opzetten....

Eviljoke luistert nu.

Hoort hierin iets dat nummer 1 en 5 in ligt . Oh mijn God, zwanzende ik. Laat me gewoon even zeggen dat dit een zeer rare cd is, waar mijn gehoororgaan zich nog wil aan aanpassen. Misschien kan Bob toch net iets meer samenhang tonen in zijn uitleg.

Haha, kan het me wel voorstellen. Ik zal er binnenkort een passende reactie op schrijven, maar dan ga ik 'm eerst weer een keer luisteren. In de tussentijd zou je wellicht het hieraan gerelateerde album van Satwa kunnen proberen. Die zwabbert wat minder.