Muskee - Cut de Luxe (1990)

Blues

5. Broken Wings (4:03)
  6. Hit Rough (4:13)
  7. Tough on Me (3:43)
avatar van Janz
Harry Muskee is weer helemaal in the picture met zijn nieuwe CD Cats Lost (C+B). Harry is echter altijd muziek blijven maken, ook in de tijd dat de schijnwerper niet op hem gericht stond. Dit plaatje is hier een voorbeeld van. Wat kort van stof met 7 nummers en nog geen half uur muziek, maar niet onaardig. Onmiskenbaar blues, licht aangelengd met een jaren '80 sausje. Brother Booze en Help me zijn klassiekers die nog steeds op het repertoire van C+B staan. Later is deze CD opnieuw uitgebracht met een remake van Window of my eyes als bonustrack.

avatar van vin13
Help me is wel een favoriet van me, vooral de bas is aangenaam.