Marcus Miller - Tales (1995)

Jazz / Funk
Label: PRA

1. The Blues (5:46)
  2. Tales (5:46)
  3. Eric (6:16)
  4. True Geminis (5:35)
  5. Rush Over (5:19)
  6. Running Through My Dreams (Interlude) (1:27)
  7. Ethiopia (5:15)
  8. Strange Fruit (2:13)
  9. Visions (6:25)
  10. Brazilian Rhyme (5:01)
  11. Forevermore (5:07)
  12. Infatuation (5:08)
  13. Tales [Reprise] (2:33)
  14. Come Together (5:30)
avatar van berrebar
1 van de albums waar ie ECHT mee doorgebroken is.
Zwaar onderschatte bass gitarist...heeft ongeveer 300 albums op zijn conto als producer en maakte deel uit van Miles Davis' band.
Vrij experimenteel nog voor deze tijd....
Wist zelf ook eerlijk gezegd niet wat ik er mee aan moest toen ik het voor het eerst beluisterde,Naarmate ik het vaker hoorde begon de waardering te stijgen. Nummer 5 met me'shell is een toppertje
voor mij.
Luister en beleef zou ik zeggen

avatar van Broem
Kwam het nummer met Rush Over met Me'shell tegen op een verzamel cd'tje dat ik vele jaren geleden ooit had samengesteld. Album uit de kast getrokken en in z'n geheel weer eens geluisterd. Marcus' blijft een snarenwonder en master van de plukbas. Weergaloos. THE Sun Don't Lie is mijn absolute favoriete album maar Tales is ook gewoon goed. Veel van hetzelfde maar wel van een constant hoog niveau.