Pawlowski, Trouvé & Ward - 2 (2016)

België / Verenigd Koninkrijk
Label: Jezus Factory

1. Craig Ward - Mount Betsey (As Circumscribed by Ancient Tides)
  2. Craig Ward - In the Wet Maze
  11. Mauro Pawlowski - Men in Sheds II
  12. Mauro Pawlowski - Attention: Murmurhor
  13. Mauro Pawlowski - Quiz Master Ghost Animal 4: Just Here, No Why
  14. Mauro Pawlowski - It's Gone
  15. Mauro Pawlowski - In Starlight (We Must Be Alive)
  16. Rudy Trouvé - May the 19th
  17. Rudy Trouvé - My Nerves Are Stretched So Far They Have Become Like Violin Strings
  18. Rudy Trouvé - Sometimes
  23. Rudy Trouvé - At a Different Speed
  24. Rudy Trouvé - German Organ
  25. Rudy Trouvé - Life Support
  26. Rudy Trouvé - Slow Dancers
  27. Rudy Trouvé - September 1971 (Long)
avatar van CWTAB
Nummers 1-4 zijn van Craig Ward en vormen feitelijk 1 geheel: een 20 minuten durende ambient soundtrack.

Nummers 5-15 zijn van Mauro Pawlowski: een "geflopte" eighties soundtrack met reclameachtige soundbytes ertussen, In Starlight doet bij momenten denken van z'n nummer dat hij voor Safety First gecomponeerd heeft.

Nummers 16-27 zijn van de hand van Rudy Trouvé en het betreft weer de charmante, "rommelrock" die we kennen van hem, hoogtepunt hiervan is dan weer Thin Can.

Voor mij persoonlijk zijn de nummers van Trouvé het beste van deze plaat, het niveau van Mauro is ok maar de ambient van Craig had voor mij niet gehoeven...

avatar van popstranger
Kan alleen maar het bovenstaande bevestigen. Het beste stuk van dit album is dat van Trouvé.