Action Biker - Sandy Edwards (2003)

Zweden
Electronic / Pop
Label: Break & Enter

1. Sandy Edwards
  2. Wrong Side
  3. The Perfect Job
Electro_
Klumpie, hoe kom je aan die hoes?!

The Perfect Job is zeker m'n favoriete nummer van Action Biker.

avatar van Klumpie
Geen flauw idee

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze heb ingestuurd. Maar het was heel lang zoeken op internet en het plaatje daarna nog een beetje oppoetsen. Maar waar die excact vandaan komt weet ik niet.

Sietse
staat volgens mij op de website van Action Biker zelf, en anders mogelijk ook op discogs, ben er niet zeker van. Hoes kende ik iig al wel.

Aardige ep, maar niet de leukste van deze leuke Zweedse jonge dame.
3.5

Electro_
Nee, staat niet op de website of iets dergelijks, alleen 140x140. Ik heb nota bene zelf aan Action Biker gevraagd om een goede hoes, maar die had ze zelf ook niet.
Dit gephotoshopte plaatje kan dus ook.

avatar van Klumpie
Electro_ schreef:
Dit gephotoshopte plaatje kan dus ook.

Nee ik heb dit plaatje niet van de officiële site vandaan. Volgens mij kwam die ergens bij een Noorse review vandaan.