Vanessa Hudgens - V (2006)

Label: Hollywood

1. Come Back to Me (2:47)
  2. Let Go (2:48)
  3. Say OK (3:41)
  4. Never Underestimate a Girl (3:03)
  5. Let's Dance (2:53)
  6. Drive (3:25)
  7. Afraid (3:17)
  8. Promise (3:16)
  9. Whatever Will Be (3:47)
  10. Rather Be with You (3:34)
  11. Psychic (3:01)
  12. Lose Your Love (3:01)
  13. Don't Talk (2:35)
  14. Make You Mine (3:38)
Na de film 'High School Musical' verwacht je een heel ander soort muziek. Maar de liedjes die Vanessa Hudgens zingt in HSM zijn echt van haar personage in de film. De liedjes op deze cd zijn anders, meer 'Vanessa' denk ik dan.

Haar eerste single ' Come Back To Me' is naar mijn mening niet echt een goed nummer om mee te beginnen. Het is een catchy liedje en ze moet natuurlijk ook aan haar Disney image denken (in de VS dan).

Ik geef deze cd 4 sterren. En dan omdat ik vind dat ze een goede zangeres is (ze zingt zelfs live, haha), maar er is zeker plaats voor verbetering.

Als eerste album van haar is er zeker niks mis mee!

Ik had nog niet van haar muziek gehoord. maar dit voor haar eerste cd is dit zeker niet slecht. ze zijn wel niet allemaal even goed. Het liedje 'Say Ok' vindt ik het beste.

3.5*

avatar van padmeC
Ik ben zeker van plan om deze cd te kopen! 5/5!