Helmut Lotti - From Russia with Love (2004)

Belgiƫ
Pop / Folk
Label: EMI

1. From Russia with Love (3:42)
  2. Lara's Theme (3:19)
  3. Vetscherni Zvon (3:23)
  4. Far East of the Sun (3:39)
  5. Ej Ukhnem (3:32)
  6. Kalinka (3:18)
  7. Two Guitars (4:09)
  8. The Legend of the 12 Robbers (2:58)
  9. Hold Me Once More (3:08)
  10. Dorogoj Dlinnoju (4:02)
  11. Dream Away (3:19)
  12. Lutshje Bulo (3:17)
  13. Moscow Nights (3:16)
  14. Poljushko Polje (3:08)
  15. Otschi Tjorne (3:28)
  16. Russian National Hymne (6:27)
avatar van musicboy
Voila, nu wil niemand nog naar Rusland hé. Bedankt hoor, onnozel manneke!

avatar van Thunderball
Hij heeft toch niet de James Bondsong (track 1) gecoverd,he?

Dan ga ik persoonlijk naar Belgie om hem de mond te snoeren! Nu ik er over denk: da's eigenlijk sowieso wel een goed idee!

avatar van JohnWilliams
Rare man, ook maakte hij zoiets bij:"Out of Africa", en nu bij:"From Russia with love". Uitkijken dus, voor je het weet gaat hij zijn album nog Casino Royale noemen.

avatar van goldendream
Jaja, Helmut plant een comeback. Na twee of drie jaren van rust en stilte komt hij binnenkort uit met een nieuw album. Ik had hem (en vooral ons!) nochtans een langere rustperiode gegund (pakweg 40 jaar). En ... dit keer komt hij uit met eigen materiaal. Geen 'goes Africa, classic, Russia, China, Mongolië, hottentottenland' of zoiets. Nee nee, hij werkt aan eigen materiaal. Wat moet een mens zich daarbij voorstellen? Mister plagiaat kiest iets anders. Het zou eigenlijk maar beter kunnen zijn, maar ja, varkens kunnen niet vliegen.