Dario G - In Full Colour (2001)

1 stem

Dance
Label: Mercury

1. Don't You Cry (5:38)

2. Dream to Me (5:09)

met Ingfrid Straumstøyl

3. Eastern Promise (4:51)

met Ingfrid Straumstøyl

4. Say What's on Your Mind (3:23)

met Ingfrid Straumstøyl

5. Flying (Part I) (4:33)

met Ingfrid Straumstøyl

6. Destination Calling (4:38)

7. Deja Vu (7:09)

met Mikeom

8. Never Too Late (3:28)

9. One More Day (4:53)

10. Strobe (5:39)

met Ingfrid Straumstøyl, Smallwood Country Primary School en Côr Meibion Llanelli

avatar van Angelo
Wat hoopte ik toentertijd dat ‘Dream to me’ een succes zou worden in de Nederlandse charts. Helaas is dat nooit gebeurd. Jammer, want het was en is een geweldige dancetrack die na al die jaren nog steeds een juweeltje is. Het nummer is geïnspireerd op ‘Dreams’ van The Cranberries. De zang werd verzorgd door Ingfrid Straumstøyl. Helaas horen we die zangeres niet meer op de andere nummers terug. De andere zangeressen (?) op dit album hebben vocaal gezien een minder bijzondere stem, maar toch zijn de nummers op zich erg fijn! ‘In full colour’ is een combi van synthpop, nu disco, trance en dance. ‘Eastern promise’ is trouwens ook echt een lekker opzwepend nummer. ‘Destination calling’ is dan weer een lekker loungetrack, en ‘Déjà vu’ is dan weer een techno in combinatie met nu disco nummer. Vrijwel alle liedjes op dit album stralen veel positiviteit, uit en barsten van de energie en variatie. Toch mag een redelijk standaard dancetrack als ‘Never too late’ er ook zeker zijn. Sommige nummers zijn wat minder geslaagd en klinken erg cheap, zoals bijvoorbeeld ‘Say what’s on your mind’, dat is dan wel weer jammer.Wie nog een pareltje als ‘Dream to me’ verwacht, hoeft dit album echter niet te proberen, want zo’n meesterlijk nummer staat hier verder niet op. Toch is dit album voor mij één van de betere albums van 2001. Het blijft natuurlijk jammer dat dit zo'n gigantische flop werd...