Bone Thugs-N-Harmony - Thug World Order (2002)

Label: Ruthless

1. T.W.O. Intro (1:18)
  2. Bone, Bone, Bone (3:45)
  3. Guess Who's Back (3:45)

met LaReece

4. Home (5:18)
  5. What About Us (5:24)
  6. Get Up & Get It (4:00)

met 3LW en Felecia

7. Bad Weed Blues (5:16)
  8. All the Way (4:21)
  9. Non-Fiction Words by Eazy-E (0:21)
  10. Pump, Pump (4:50)
  11. Set It Straight (4:28)
  12. Money, Money (5:26)
  13. Not My Baby (4:30)
  14. Cleveland Is the City (5:00)

met Avant

15. If I Fall (5:14)
  16. A Thug Soldier Conversation (2:15)
Heb het niet zo met bone thugs n harmony, nummer 12 is wel vet

avatar van snoopy
nummer 4 is ook mooi hoor

avatar van thomzi50
Nummer 4 heeft inderdaad wel wat, ik vind Bone Thugs wel wat talentvolle leden hebben, maar ook mindere. Jammer dat iedere Bone Thugs plaat zo lang is dat ie' mijn aandacht niet vasthoudt

eazyfan
Non-Fiction Words by Eazy-E gewoon leuk

avatar van snoopy
Er komt een nieuwe album uit van Bone Thugs N Harmony het Heet The Bone Thugs Story Wanneer die uitkomt is nog niet Bekend.

BB Gambini
Snoopy:

Bone Thugs-N-Harmony (koch): 19 september 2006

Heb al 3 nummers gehoord.

The Bone Thugs Story: 2006

Dr. Dre, Kanye West, Lil' Jon alle grote producers doen hier aanmee.

The Lost Files: 2006

Mijn eerste Bone album was dit, vind hem goed blijven.

Er zijn een paar nummers maar goed op dit album, ze hadden het niet moeten opnemen in aparte studios en helemaal niet wanneer alles niet 100% is tussen de leden.

Ze deden dit alleen maar omdat dit hunlaatste album bij ruthless was!

avatar van P.O.W.
Splinta schreef:

Ze deden dit alleen maar omdat dit hunlaatste album bij ruthless was!

Precies, ik vond deze ook een zware tegenvaller. Bizzy was na BTNHressurection al vaak niet meer komen opdagen bij shows en zwaar aan de drank, ze hadden veel geouwehoer in die tijd, dat merk je ook aan het album. Ruthless heeft trouwens nog wel de rechten voor een Collection Vol.3, die zal er wel nooit komen dus.

Lil Bizzy Bone
Aardige album, niet een meesterwerk van BTNH en zeker geen classic, maar kon ermee door. P.O.W., Collection Vol. 3 komt zeker wel eens een keer, want Tomica is een k*t hoer die alleen maar bling bling ziet in Bone, en al hun muziek lekker uitperst, om maar geld te verdienen. Maar over dit album, nummers als Bone, Bone, Bone, Home, What About Us, All The Way, Not My Baby, CL Is The City en If I Fall vind ik goed, de rest is redelijk, alleen Guess Who's Back is een irritant kut nummer. 3*

Mezelf
Leuk om te lezen wat de achtergrond van dit album is. Het valt nu ook een beetje op zijn plek voor mij, want ik heb altijd gevonden dat dit album erg te lijden heeft onder zijn wisselvalligheid. Sommige nummers zijn top, andere zijn gewoon zwaar ondermaats. Het springt van de hak op de tak en dat komt de cd niet ten goede...ik kan daarom ook niet anders dan dit met een onvoldoende beoordelen, hoewel ik de stijl van Bone Thugs normaal gesproken wel goed uit de verf vind komen...

avatar van Jorge-E
Tegenvallend album van Bone. Maar de nummers Money Money en Get Up & Get It zijn zooooo fucking goed.

Jorge-E schreef:

hier heb je de videos van money money en home

om toe te voegen!

Home:
YouTube - Bone Thugs-N-Harmony ft Phil Collins - Home

Money Money:
YouTube - Bone Thugs-N-Harmony "Money Money"

avatar van Jorge-E
Ik zal die videos even toevoegen, ook al gelijk bij de andere albums waar je videos hebt gepost.

avatar van Gniuz
Ik vind dit gemiddelde wel erg laag, dit is gewoon een vrij gemiddeld album. Zou toch wel boven de 3 sterren moeten zitten, zeker als je ziet wat voor hiphop albums wel boven de 3 sterren zitten. In vergelijking met hun oudere werk is dit wel minder maar toch wel een degelijk album. Het duurt wat te lang, niet allemaal even goede nummers maar er zitten zeker wel heel wat goede nummers bij.

avatar van royals
Is het raar dat ik dit hun beste album vind? Ik vindt nummers als Money, Money, Guess Who's Back, Pump Pump, Home, Not My Baby, If I Fall, erg catchy. Het klinkt natuurlijk ook commercieëler.

Dit album vond ik echt goed toen die net uitkwam. Herrinner me die winter nog goed. Velen zeggen dat Ressurection hun laatste goede album was, ik zeg dat dit hun laatste goede album was. Ga hem gauw weer eens opzetten.