Wizz Jones - The Legendary Me (1970)

Folk / Rock
Label: Village Thing

1. See How the Time Is Flying (3:26)
  2. Willie Moore (4:22)
  3. The Legendary Me (5:21)
  4. When I Cease to Care (4:17)
  5. Nobody Told You So (5:17)
  6. Beggar Man (4:46)
  7. Keep Your Lamp Trimmed and Burning (3:00)
  8. Dazzling Stranger (3:04)
  9. If I'd Only Known (2:21)
  10. Slow Down to My Speed (3:08)
  11. Stick a Little Bit on It [Live] (3:49)
  12. Sisters of Mercy * (4:21)
  13. Glory of Love * (2:49)
  14. Needle of Death * (4:29)
tondeman
Nogal een revelatie, dit. Denk Bert Jansch, maar met een andere stijl van spelen. In ieder geval even adembenemend...

pretfrit
jaja...Ik heb Wizz kort geleden ook "ontdekt". Hij heeft meerdere albums gemaakt die de moeite meer dan waard zijn.

Heeft inderdaad wel iets van Bert Jansch weg. Minder "rauw" en Wizz is ook beter bij stem dan Jansch...of het geheel beter is, is kwestie van smaak

edit: Als je ziet hoe populair Jackson C Frank op mume is....

tondeman
Beter... aan die kwestie ga ik me niet branden. De appels en peren komen uit hetzelfde stalletje

Jackson wie?

pretfrit
tondeman schreef:

klopt...is verder ook niet van belang.

Jackson wie?

Seepuntjefrank

Moet je echt gaan ontdekken. Geweldige zanger met gitaar en muziek zo uit het hart. Lekker obscuur ook. Zoiets heb jij vast nog nooit gehoord