Hush Arbors - Since We Have Fallen (2004)

1 stem

Folk
Label: Foxglove

1. As the Spring Breaks (So Does the Heart) (6:18)
  2. Since We Have Fallen (6:05)
  3. The Mountains Still Remain (2:28)
  4. Blanca Peak (7:18)
  5. Spell Against Demons (17:10)
Is later ook een prachtige vinyluitgave van gekomen! Je zou het zo misschien niet zeggen, maar het ziet er bijzonder mooi uit met prachtig materiaal.

Muzikaal gezien is Hush Arbors het beste te vergelijken met Six Organs of Admittance en dan met name diens latere werk. Zelf heb ik van dit album slechts een aantal nummers gehoord dus ik mag helaas niet stemmen. Ik denk dat het ongeveer een 4 sterren album is. Een ander Hush Arbors album - Landscape of Bone - behoort tot mijn favorieten van dit jaar!

Overigens is de link met Six Organs of Admittance niet zo vreemd aangezien Keith Wood (man achter Hush Arbors) onderdeel uitmaakt van de band van Six Organs of Admittance. Daarnaast is hij actief in Sunburned Hand of the Man en Wooden Wand and the Vanishing Voice.

Sietse
het lijkt wel een grote familie heh