Heavy D & the Boyz - Nuttin' But Love (1994)

Label: Uptown

1. Friends and Respect (5:12)
  2. Sex Wit You (4:04)
  3. Got Me Waiting (4:31)
  4. Nuttin' But Love (3:33)
  5. Something Going On (3:28)
  6. This Is Your Night (3:31)
  7. Got Me Waiting [Remix] (6:11)
  8. Take Your Time (4:07)
  9. Spend a Little Time on Top (3:23)
  10. Keep It Goin' (3:58)
  11. Black Coffee (4:27)
  12. Move On (4:28)
  13. Lord's Prayer (0:54)
avatar van musicfriek
This Is Your Night blijft een sterke plaat. Iemand die dit album in zijn geheel kent? En als je iets van Heavy D wilt aanschaffen, welk album is het meest een aanrader?

avatar van Kos
Kos
Peaceful Journey schijnt veruit zijn beste te zijn. Ik ken ze zelf niet zo goed.

avatar van DJFreez
Er zijn drie albums echt de moeite waard: 'Big Tyme' (nogal oldschool met breakbeat hiphop en new jack swing tracks), 'Peaceful Journey' (ook new jack swing en hiphoptracks) en 'Blue Funk', dat een meer jazzy hiphopsfeer uitademt.

avatar van FunkyMonk
Ietwat teleurstellend album, na het fantastische Blue Funk.

Ondanks de vele bekende producers (Pete Rock, Marley Marl, Teddy Riley, Erick Sermon en Easy Mo Bee, die overigens het lekkerste nummer Black Coffee voor zn rekening nam) vind ik het erg ''kitsch" klinken allemaal.
Erg eenzijdig ook.

avatar van principal2000
Op dit album is de hoogtij van r&b in deze periode terug te horen. De Hevster maakt hier -niet vies zijnde van naar de popcharts- handig gebruik van. Voor liefhebbers van r&b is dit album redelijk goed. Bevat lekkere hitjes als Got Me Waiting, Nuttin' But Love en Black Coffee. Something Going On gaat in dezelfde trand verder. Artistiek niet hoogstaand, maar wel okay als je van r&b houdt.

avatar van MAS
MAS
Friends and Respect is echt een verschrikkelijke introtrack.