Ortin Cam - I Love Techno 2006 (2006)

Belgiƫ

17. Nathan Fake - Outhouse [Marko Nastic Remix]
  18. 2000 en One - Tropical Melons
  19. Rocco Branco - Feist
  20. Charles Bells - You and Me Lack We
  21. Ortin Cam - I Love Techno (Anthem 2006)
Pelvin
Deze cd is niet echt een geheel vind ik. Het is namelijk moeilijk om van al die verschillende stijlen techno een geheel te maken. Al met al klinkt het wel lekker, tog nog 3,5*

avatar van Pittaman
Best wel grappig dat Kraftwerk er niet op staat, terwijl dat nu net de enige groep is waar ik ben naar gaan luisteren daar. Oh de ironie!

EVANSHEWSON
Techno is mijn ding niet.
Wel tekenend vind ik dat men een figuurtje van POKEMON (Bweurk, Pokémon!) gebruikt voor de hoes... is dat representatief voor de leeftijdsdoelgroep van dit plaatje ??

avatar van luc011190
EVANSHEWSON schreef:
Techno is mijn ding niet.

In de zin van of dit misschien meer voor vooruitstrevende jongeren dan voor pessimistische, vastgeroeste rockluisteraars is, ja.

EVANSHEWSON
luc011190 schreef:

L.O.L.

avatar van Johanv4434
EVANSHEWSON schreef:
Techno is mijn ding niet.
Tja, het artwork op de hoesjes vind ik nu ook niet altijd (zeker met deze editie) je van het. Toch zijn de album toch wel goed hoor. Tenminste als je van stevige techno houdt.