Murs - Murs Rules the World (2000)

Label: Veritech

1. Murs Rules the World (3:11)
  2. Living Legend (3:00)
  3. I Hate Your Boyfriend (4:23)
  4. All Day (3:50)
  5. Making Music (2:20)
  6. Slob My Nob (3:11)
  7. Cha Cha Cha Interlude (0:57)
  8. Way Tight (3:30)
  9. In the Zone (3:03)
  10. I Did It Like That (3:17)
  11. You Want My Move? (4:50)
  12. Like What (3:25)
  13. Sucks to Be You (4:13)
  14. Way Tight [Remix] (2:51)
avatar van waxs
"13 Dope tracks (plus one remix) served up by your best friend Murs. Comes with a pen so you can personally name these songs yourself. Word!"

avatar van Osiris Apis
Op freedb.org staat wel een tracklist. En de versie op mijn pc heeft ook gewoon een tracklist.

Wel een leuk idee van die pen!

avatar van waxs
Jah klopt, volgens mij is dit ook gewoon de officiele tracklist (van Murs), maar krijg je een blanco hoesje zodat je alles zelf naam kan geven, wel orgineel idee.

avatar van -marco-
Vandaag mogen ontvangen dit album en vind hem sterker dan good music!!

Die pen en een lege tracklist is meesterlijk!!

Favo You want my move en Like What, heerlijk!!

avatar van Frank White
Kan altijd nog wel lachen om I hate you're boyfriend

Rene1979
Erg leuk album. Zeker het pennetje en de lege tracklist is leuk gedaan. Nu alleen Murs is my best friend nog.. Maar die vind je nooit..