Aerosmith - Devil's Got a New Disguise (2006)

Alternatieve titel: The Very Best Of

Label: Columbia

1. Dream On (4:26)
  2. Mama Kin (4:26)
  3. Sweet Emotion [Edit] (3:12)
  4. Back in the Saddle (4:40)
  5. Last Child (3:26)
  6. Run-D.M.C. - Walk This Way (3:40)

met Steven Tyler en Joe Perry

7. Dude (Looks Like a Lady) (4:22)
  8. Rag Doll (4:25)
  9. Love in an Elevator (5:22)
  10. Janie's Got a Gun (5:30)
  11. What It Takes [CHR Remix / Edit] (4:08)
  12. Crazy [LP Edit] (4:04)
  13. Livin' on the Edge [Closer to the Edge CHR Edit] (4:21)
  14. Cryin' (5:09)
  15. I Don't Want to Miss a Thing [Pop Mix] (4:28)
  16. Jaded (3:35)
  17. Sedona Sunrise (4:18)
  18. Devil's Got a New Disguise (4:27)
  19. I Don't Want to Miss a Thing [Rock Mix] * (4:28)
  20. Livin' on the Edge [AOR Video Edit] * (5:06)
  21. Janie's Got a Gun [CHR Remix] * (4:32)
  22. Sweet Emotion * (4:35)
  23. Angel * (5:06)
  24. Amazing * (5:57)
  25. The Other Side * (4:07)
  26. Falling in Love (Is Hard on the Knees) * (3:25)
  27. Pink * (3:55)
avatar van c-moon
Ziet er wel een leuke verzamelaar uit .... Al had ik natuurlijk wat graag de originele versie van "walk this way" erop zien staan....
Goed een kraker zoals "Dream On" erop staat... en dan songs zoals "Love In An Elevator", "Janie's Got A Gun" en "Mama Kin" )

avatar van psychonaatje
Als ik er zo naar kijk, valt het op dat Amazing er niet opstaat.

De zoveelste verzamelaar van deze band. Voegt weining toe.

avatar van dvdschaaf
Deze band zegt me niet niet zoveel, maar een verzamelaar is nog wel te pruimen

DonDijk
waarom waarom waarom waarom waarom??

avatar van dvdschaaf
Waarom deze band me niet zoveel zegt, óf waarom een verzamelaar nog wel te pruimen is??

Eigenlijk ken ik het niet-commerciële werk van deze band niet zo goed, maar ik word wat flauw van deze gillende keukenmeid...

avatar van HiLL
Dream On is wel een regel(te)rechte klassieker!

dvdschaaf schreef:

nee,waarom ze weer een best-of uitbrengen..stelletje inspiratielozen

avatar van Thunderball
psychonaatje schreef:
Als ik er zo naar kijk, valt het op dat Amazing er niet opstaat.

Ik was van plan deze aan te schaffen, maar had ook al zo iets van: ik mis een bepaald nr,
maar kon er niet opkomen, dus bedankt voor het melden!

Nee, ik koop hem toch maar niet! Heb een hekel aan verzamelaars waar dan net een of twee nr's op ontbreken (Angel en The other side staan er ook al niet op!), die je er wel graag op zou willen hebben!

De nr's 3 en 5 en ook de laatste drie zeggen me helemaal niks, waren dat wel hits?

DonDijk
de laatste 2 zijn nieuwe nummers,nummer 3 staat volgens mij op aerosmith en nummer 5 op rocks?kan het fout hebben.jaded was ook een hitje,maar toen volgde ik hun allang niet meer.

avatar van Thunderball
ik zag hem gisteren in de winkel liggen, maar daar op stond niet Rag Doll, maar Angel vermeld, dus of hier klopt de tracklist niet, of er zijn meerdere versies in omloop.

Joy
voorbeeld voor vele muzikanten, waarbij ik altijd heb gedacht, wat voor voorbeeld?

overschat als je het mij vraagt

stevig potje muziek maken kan Aerosmith wel, maar daarmee schrijf je nog geen goed materiaal

Pump vind ik zeer ok, maar alles daarvoor, en veel daarna, weinig om handen

zal meer met image te maken hebben (spuiten snuiven roken zuipen ) dan met muziek dat velen hen als voorbeeld zagen en zien

Mad Dog
Joy schreef:

overschat als je het mij vraagt

Pump vind ik zeer ok, maar alles daarvoor, en veel daarna, weinig om handen

"Rocks" vind ik toch niet echt een slecht album.....

avatar van Niek
Thunderball schreef:
Rag Doll of Angel... Weet niet welke ik zou willen eigenlijk..

avatar van megadeth777
ligt het aan mij of is de versie van mama kin die hierop staat anders dan het orgineel? erg goede cd trw;)

avatar van musicboy
Weet iemand iets meer over de dvd's
- Videography
- In performance
- Live in Japan

?

Ze worden de Rolling Stones van Amirika genoemd en niet geheel onterecht wat een goede band. Ze zeggen wel eens dat Steven Tyler Mick Jagger probeert na te doen Kiss my @ss.

5* zeer verdiend alleen jammer dat ze niet de hele versie van Sweet emotion er op hebben gezet.

MICKJES
Thunderball schreef:

maar kon er niet opkomen, dus bedankt voor het melden!

De nummers 3&5 komen uit hun seventies periode Sweet Emotion is Zeer de moeite waard maar Last child zegt mij ook niks

MICKJES
Deze verzamelaar is een van hun beste maar nog steeds niet Perfect je blijft geweldige songs missen.
En Wie heeft Sweet emotion ingekort
nouja toch

avatar van vin13
De oude platen van Aerosmith hebben mijn voorkeur en PUMP is ook nog goed, daarna werd het wisselvalliger.
Live vond ik de band nog steeds goed, al vond ik de show in 1987 beter dan die van 10 jaar later.

PriestMaiden
Goede verzamel. Hoewel er natuurlijk wel wat nummers ontbreken. Twee nieuwe tracks Devil's Got a New Disguise en Sedona Sunrise zijn wel ça va tracks. Hun rock/hip-hop combo-single Walk this Way mag natuurlijk niet ontbreken op deze verzamelaar. Ook hun andere hits Dude Looks Like a Lady, Love in a Elevator en Dream On om maar een paar te noemen staan er ook op. Rag Doll ontbreekt voor mij, één van hun beste nummers.

avatar van Mr. Borntoolate

Sweet Emotion zegt je niks? en Jaded was geen hit? Nou dan zou ik toch zeker deze verzamelaar scoren want dan heb je kennelijk iets gemist.