KT Tunstall - KT Tunstall's Acoustic Extravaganza (2006)

Label: Relentless

1. Ashes (3:34)
  2. Girl & the Ghost (4:14)
  3. One Day (5:02)
  4. Golden Age (5:00)
  5. Boo Hoo (4:56)
  6. Gone to the Dogs (3:59)
  7. Change (3:44)
  8. Miniature Disasters [Acoustic] (4:32)
  9. Universe & U [Acoustic] (4:31)
  10. Throw Me a Rope [Acoustic] (3:42)
Dro
Jammer dat ik deze gekocht heb zeg. Lekker laten liggen.......

avatar van Hanszel
Nou nou, zo erg is het niet, Dro. Misschien niet zo geweldig als Eye to the telescope maar toch zeker niet slecht. En die live/acoustische nummers zijn zeer goed gebracht. Van mij krijgt ze gewoon 4 sterren, in de hoop dat ze ze verdient

Hanszel schreef:

Ja mijn teleurstelling was groot, maar inderdaad geen slechte plaat.

Dro
Ik heb hem nog eens geluisterd. Aardig, maar dat zijn zoveel platen

Ik vindt dit een zeer goed album, zoals alle andere albums van KT eigenlijk. Daarom 4*.

ik verbaas me echt over de slechte reacties over dit album, ik vind dit echt 't beste album van kt tunstall tot nu toe!

avatar van Hanszel
Tot nu toe, Stash? Inmiddels is haar tweede volwaardige cd ook uit, en die is minstens zo goed als het moeilijk te evenaren debuut. Echt geweldige zangeres, mooie stem, goeie liedjes en vakkundig muzikante. En eind april 2008 komt ze naar Paradiso, en raad eens wie daar bij is? Ikke! Ik vind haar echt een wereldwijf!!!
Maar even on topic: dit is een iets minder album eigenlijk, de dvd is wel leuk om gewoon te bekijken maar niet onmisbaar.

Alleen al voor 'Gone to the dogs' zou ik deze 5 sterren geven, maar spijtig genoeg staan er ook minder nummers op die het niveau wat naar omlaag halen. M.a.w deze talentvolle dame kan beter ! ( en dat heeft ze bewezen.. )

Lacrymosa
Ik vind dit nochtans een super schijfje. Elk liedje is echt gezellig om naartoe te luisteren. De gitaarmelodieën zijn naar mijn mening heerlijk en KT Tunstall is in een korte tijd een van mijn favoriete muzikanten geworden, alles wat zij maakt is geweldig!

Ze kan veel beter. Toch geef ik haar 3 * omdat ze gewoon goed zingt en de liedjes prachtig zijn.

Maar ze kan beter, veel beter.

Change en Universe& U zijn toch erg mooi. Evenals Girls and the Ghost.

88Fabian
Wat een uniek album is dit toch,KT is hier op Artistiek vlak uitstekend
bezig,zeker geen mainstream muziek,daarom staat ze ook niet zo vaak
in de top40 natuurlijk.

avatar van Frans_K
Het nummer: "Gone to the dogs" is een erg mooi liedje. Met een prachtige opbouw.Gone to the dogs live

Een aanrader is ook het eerste album van Oi va voi, waarop KT Tunstall in 2004 haar debuut maakte.
KT en Oi va voi