Alizée - Mes Courants Electriques... (2003)

Frankrijk
Label: Universal

1. J'en Ai Marre! (5:12)
  2. A Contre-Courant (4:32)
  3. Toc de Mac (4:29)
  4. Amélie M'a Dit (3:51)
  5. C'est Trop Tard (4:43)
  6. Tempête (4:42)
  7. J'ai Pas Vingt Ans! (4:23)
  8. Hey! Amigo! (3:54)
  9. L'e-mail a des Ailes (4:10)
  10. Youpidou (4:09)
  11. Cœur Déjà Pris (4:16)
Ze maakt gewoon leuke muziek. Oke, sommige nummers zijn niet al te best maar de rest vind ik wel aardig. En ze ziet er echt goed uit.

avatar van Kos
Kos
In de categorie schaamtevolle bekentenissen:

Ik vind J'en ai Marre wel een erg geinig liedje, melodieus sterk ook.

avatar van Kevin91
goeie muziek.
J'ai Pas Vingt Ans! en L'e-mail a des Ailes zijn de beste nummers vind ik.

J'en marre en J'ai pas vingt ans vind ik leuk en goed met nog een paar andere songs. 2.5/5.

avatar van NewYorkCityLight
J'en ai marre is een goed nummer. De engelse versie vind ik minder, ze heeft zo'n frans accent.

avatar van friday the 13 th
Destijds een concert van haar bijgewoond in Vorst (Brussel). Geen slechte zangeres. Nummers die me bijblijven van dit album zijn j'en ai marre , mijn favoriet j'ai pas vingt ans, a contre-courant, youpidou en het hevige c'est trop tard.

De engelse versies zijn inderdaad minder. Geen slecht album dit.

avatar van NewYorkCityLight
À Contre-Courant is echt een fijne plaat. J'en Ai Marre vind ik ook goed. De rest is helaas te matig.

avatar van Emile93
Is zij niet van Moi Lolita?

avatar van NewYorkCityLight
Dat klopt. Erg leuk nummer. Staat op het vorige album.

Mr.Bungle
Dit valt totaal buiten mijn geliefhebberde muziek,maar dit raakt me wel,haar 1e plaatje was ook al zo fijn,een lekker totaalpakketje