Strawberry Alarm Clock - Wake Up... It's Tomorrow (1968)

Label: UNI

1. Nightmare of Percussion (2:57)
  2. Soft Skies, No Lies (3:07)
  3. Tomorrow (2:14)
  4. They Saw the Fat One Coming (3:25)
  5. Curse of the Witches (6:46)
  6. Sit with the Guru (2:59)
  7. Go Back (2:19)
  8. Pretty Song from Psych Out (3:15)
  9. Sitting on a Star (2:55)
  10. Black Butter, Past (2:23)
  11. Black Butter, Present (2:10)
  12. Black Butter, Future (1:32)
Stijn_Slayer
Beter dan The World In A Seashell, maar wel een klasse minder dan Incense & Peppermints. Ik blijf dit een zeer sterke en onderschatte band vinden. 4 stemmen.........

Eigenlijk alleen 'Go Back (You're Going the Wrong Way)' is wat minder, verder bevalt elk nummer me heel erg goed. Ik heb ook echt een zwak voor de vibrafoon.

Absoluut een aanrader.

avatar van king_pin
Leuke, experimentele pop uit de jaren 60. Toen gek doen met muziek nog een ontdekkingsreis was.
Nu klinkt het af en toe best wel een beetje kinderachtig maar dat maakt het juist een plaat van z'n tijd.
Alleen jammer dat Curse of the Witches op sommige plekken zo'n valse koorpartij heeft, dat doet afbreuk aan het stuk, wat ik verder toch wel als het beste nummer op het album beschouw.