Omarion - 21 (2006)

1. Entourage (3:53)
  2. Ice Box (3:23)
  3. Electric (3:00)
  4. Made for TV (4:46)
  5. Just Can't Let You Go (3:47)
  6. Obsession (3:18)
  7. Midnight (3:21)
  8. Just That Sexy (4:09)
  9. Beg for It (4:21)
  10. Do It (3:17)
  11. Been with a Star (3:01)
  12. What Are We Doing (3:46)
avatar van Reijersen
Hij is binnen. Ben toch wel benieuwd.

Chris-Brown
(man up)vind ik een geweldige lied,
jammer dat die track alleen in de UK uit komt

je mag 3 van je favo lied kiezen en deze album heeft meer dan dt

Have You Ever Been with a Star
(Man Up)ft rain

dit zijn geweldige trackes

avatar van Discoverme
Entourage, Electric, Just can't let you go...vooral uptempo kan Omarion mij echt boeien. Obsession is dan weer zo'n 'Touch'-look-a-like (van vorige album) en klinkt echt weer super!

Hij weet bij de uptempo echt weer die funky-sound en feel te creeeren, was ook al eerder gelukt bij Never gonna let you go.

'O' was beter

avatar van seanpuffy
ik was vroeger grote fan van b2k en ik keek al uit naar dit album maar ik had hem wel iets beter verwacht. omarion kan beter vind ik.
maar al bij al valt hij nog goe mee.

*4*

Timbaland (de meester) heeft dit album gered met Ice Box. Damn! wat een geweldig nummer.

avatar van hiphopdontstop
heel goed album
jammer dat beg for it ft. timbaland er niet opsaat, want die song vindt ik beter als elk liedje op dit album, kzou het aan de rest zeker aanraden om te dowloaden
clip van icebox is wel de max

avatar van Wib0__
Lekker album. Ice Box Top Nummer!

Die playlist klopt nieteens.

gvs
Unpredictable schreef:
Die playlist klopt nieteens.

hij klopt idd niet!
midnight staat er niet bij en das echt zonden want dies echt te relaxed maar niet beter dan icebox!

avatar van Wib0__
De Timbaland producties zijn mooi..

avatar van Discoverme
Mijn favotracks waren meer de funky nrs. Entourage en Electric..tot ik hier ineens iedereen over Ice Box hoorde, wow..wat een nummer...erg stoer. Dank u Timbaland!

avatar van Wib0__
Welke nummers heeft Timbaland allemaal geproduceerd van dit album?! Ice Box wist ik al.. Maar zijn er nog meer?

Wib0__ schreef:

Ice Box en Beg For It

Reijersen schreef:

Ice Box en Beg For It

Bedankt

avatar van 2 nite 4
ice box echt respect !

avatar van Discoverme
(Sentimento.nl) - In Amerika is de nu 22-jarige Omarion ongekend populair. Dit is vooral ontstaan toen hij in de urban boy-band B2K zat, maar zoals zo vaak met bands houdt dat een keer op. Even zo vaak staat er één ex-bandlid op. Omarion kan in dat rijtje van solisten Diana Ross, Michael Jackson en Justin Timberlake.

Net als de twee laatstgenoemden, mag ook Omarion zich een goede danser noemen. Dit was onder andere al te zien in zijn videoclips en in de breakdance film ‘You Got Served’. Voor de succesvolle film ‘Hitch’ werd ‘Never gonna let you go’ van zijn debuutalbum ‘O’ gebruikt.

Zijn debuutalbum haalde de 1e plaats in Amerika, net als dit tweede album. Het is een gevarieerde urban plaat geworden. ‘Electric’, ‘Just can’t let you go’ en de single ‘Entourage’ zorgen voor de dansbare funky tracks. Een lekkere vibe brengt de vrolijke track ‘Do it’ en natuurlijk ontbreken de ballads niet.

Opvallendste tracks zijn Obsession en Ice Box. De Neptunes track ‘Obsession’ lijkt voort te borduren op ‘Touch’, een track van het debuut album. De stijlen komen erg overeen en voor liefhebbers van ‘Touch’ is dit vervolg absoluut niet vervelend.

Ice Box is een nummer dat de luisteraar niet meer loslaat. De Timbaland beats, het refrein, de creatief bedachte metafoor en de sfeer maken het nummer tot een echte urban klassieker. Een andere lekkere Timbaland productie die de moeite waard is, is sexy clubtrack ‘Beg for it’

‘21’ is een gevarieerde urban-plaat geworden met dansbare funky tracks, vrolijke midtempo nummers, ballads en stoere beats.

Album Toppers:
Neptunes productie ‘Obsession’
Funky track ‘Entourage’
Aankomende Timbaland klassieker ‘Ice Box’

----
Bijdrage: Jeffrey van den Berg (Discoverme)

Icebox

Echt één van de mooiste nummers die ik gehoord heb, voor de rest vind ik het allemaal wat matig.
''Icebox'' heeft echt het album gered.

avatar van hiphopdontstop
volgende video wordt beg for it

IceBox is wel lekker, maar ik vindt die Omarion wel een zeikerdje met zijn babyface en zijn stem(metje)

Chris-Brown
Dit zijn de echte track list

1. Entourage
15.man up ft rain
16.Ghetto Superstar [Entourage Remix]
met 50 Cent

avatar van Jeroen65
Eindelijk de goede tracklist die k ook op me cd heb!

Leuke cd, beter dan zijn debuut!

De leukste liedjes zijn: Ice Box, Electric en Obsession

avatar van Opschuiven
0,5
eigenlijk is alles aan deze cd kut... 0,5*

avatar van realmadrid23
Opschuiven schreef:
eigenlijk is alles aan deze cd kut... 0,5*

jij en rock is kut omarion bitch!!! hahah.

icebox superr:D

avatar van Reijersen
Omarion weet me uptempo wel te boeien, maar zijn slowsongs zijn tenenkromend glijerig. Dus laat deze jongen lekker de clubhits maken en vette moves maken in clips, dan is het genoeg.

avatar van jordidj1
ice box klinkt wel lekker, verder heb ik geen zin om dit album te luisteren.