Apache - Apache Ain't Shit (1993)

Label: Tommy Boy

1. The Beginning (1:20)
  2. Tonto (4:16)

met Nikki D

3. Do Fa Self (3:19)
  4. Gangsta Bitch (4:45)
  5. A Fight (3:31)
  6. Kill D'White People (0:17)
  7. Hey Girl (3:38)

met Collie Weed en Milo

8. Apache Ain't Shit (3:40)
  9. Blunted Snap Session (2:43)

met The Jigaboos en The My Dick Posse

10. Who Freaked Who (3:42)

met Nikki D

11. Get Ya Weight Up (3:55)
  12. Woodchuck (4:23)

met Cee, Double J, Latee, Treach en Vinnie

13. Make Money (3:01)
  14. Wayz of a Murderahh (3:16)
raffael77
Vette hiphop van een goede mc die ook samen met 2pac een nummer deed. Dit is helaas wel zijn enige cd die hij ooit gemaakt heeft. Hij is natuurlijk bekend van de groep Flavor Unit met Queen Latifah, Rottin Raskalz, Naughty By Nature, Freddie Foxxx en meer.

avatar van Pooiertje
Fijn album, goede beats en Apache is een zeer sterke MC.

avatar van P Jay
Producties van o.a. A Tribe Called Quest.

avatar van Kos
Kos
hehe, kan me Gangsta Bitch nog wel herinneren van Yo MTV Raps, beetje uit de Naughty by Nature tijd.

avatar van P Jay
Kos schreef:

Jij oude rakker

avatar van principal2000
Redelijk goede underground album uit de sterke periode van hiphop. Misschien is het album niet slecht omdat het uit deze periode stamt. We hebben het hier niet over een uitmuntende MC. Bovendien bleek hij (naast the Flavor Unit) een one-hit wonder. De productie is sterk. Het album bevat met Hey Girl en Gangsta Bitch 2 (quasi-)klassiekers. Ook Who Freaked Who kan mij goed bekoren. Het is vooral ook een kort album (45 minuten incl. veel skits).

avatar van VanDeGriend
Berichten verplaatst naar Muziek > Nieuws > R.I.P.