Return of the Mountain King (2000)

Alternatieve titel: A Tribute to Savatage

9. Opposite Earth - Of Rage and War
  10. Wrath - 24 Hours Ago
avatar van c-moon
0,5
Een tribuut-album om de o zo grote, maar zo vaak ondergewaardeerde / (onbekend = onbemind) onderschatte SAVATAGE.....

Verschillende Metalbands doen een poging om Savatage te eren, door elk een nummer van de band te coveren. En ik moet zeggen de keuze die ze maakten uit de rijke Savatage-catalogus is goed..

Maar...

Tot zover het goed nieuws...

De songs die ik al hoorde van deze tribute... trouwens van bands waar ik er géén één van ken (maar dat mag geen bezwaar zijn an sich) zijn van bedroevende kwaliteit en niveau, en eigenlijk géén tribute, géén eer aan Savatage, maar een regelerechte belediging. Niet kopen dus. Tenzij je masochistische trekjes hebt natuurlijk