Kinderen voor Kinderen - Kinderen voor Kinderen 27 (2006)

Alternatieve titel: De Coolste DJ

12. Drummen in een Band
  13. Medley 2006
  14. Kinderen voor Kinderen Tune
0,5
gewoon erg.... ze moeten nu echt kappen met deze shit.....

avatar van Herr Meijer
Plaatje lijkt me trouwens een single, geen albumhoes.

Inderdaad, kappen.

Mojo Pin
'Coolste DJ' ruleert

avatar van tnf
tnf
Herr Meijer schreef:
Plaatje lijkt me trouwens een single, geen albumhoes.

Inderdaad, kappen.

Het schijnt toch dat de cd als éigenlijke titel 'De coolste dj' heeft, heb ik ergens gelezen.

En ja, het was ooit leuk, maar al een aantal jaren is er bijna geen kind meer te vinden die deze cd's wil hebben. Ik vraag me ook weleens af waarom ze nog doorgaan. Het zal meer kosten dan dat het opbrengt.

Electro_
Dit is wel de goede albumhoes hoor, oplettende kijkers zien de '27' op de trui van de middelste jongen.

avatar van Fianosther
Kheb er toch gisteren weer 2 van verkocht dus er is wel vraag naar.

Kid A(cid)
Tja, Kinderen voor Kinderen. Ik hou er niet van, maar er zijn ergere edingen, zoals een bepaald jongetje uit Volendam...

fastpulseboy
is dit de nieuwe van limp bizkit?

avatar van KampF
Dat niet, maar ik zie dat ener hiphopfan dit album een 0,5* heeft gegeven. Die kinderen doen erg hun best hoor
Net als 'grote mensen' vaak doen, maar het dan toch compleet verprusten. Kinderen zijn de onschuld zelve

tuktak
verdikkie, zie die coolste dj even veel chickies om zich heen hebben op de albumcover.